Поликватерниум-39

  • Polyquaternium-39

    Поликватерниум-39

    Карактеристики: Поликватерниум-39 е амфотеричен полимер, висока густина на полнење, влага и pH за широк опсег (1-14). Овие кополимери се препорачуваат за подобрување на влажните и суви својства на производите за нега на коса и за подобрување на чувството кај производите за нега на кожата. Параметри на Технијакл: Тип YR-PQ7A YR-PQ7B YR-PQ7C Изглед Јасно до мало жолто замаглено, слатка течност Цврста содржина 39 ~ 43% 39 ~ 43% 35 ~ 40% pH (1% во вода) 4,2 ~ 5,3% 2,5 макс. 4,0 ~ 5,5 вискозитет (# 3 @ 12 вртежи во минута, 25 ℃) 3.000 ~ 6.000 4.000 ~ 15,00 ...