Тетра-игла како мустак од цинк оксид

  • Tetra-Needle Like Zinc Oxide Whisker

    Тетра-игла како мустак од цинк оксид

    Тетра-игла како цинк оксид мустар е високотехнолошки материјал, кој е нов производ што го развиваме со познатиот кинески универзитет, проект „Enterprise-University Cooperation“. Тетра-игла како цинк оксид мустаќ има одлични својства за користење во мулти-индустрии. Супер висока јачина: Тетра-игла како ZnO ​​Whisker како една кристална вурцитна структура, нема речиси никакви структурни дефекти, кои припаѓаат на идеалниот кристал кој има висока механичка сила и еластичен модул. ...