Ingrediënten voor persoonlijke verzorging

  • DL -Panthenol Powder

    DL-Panthenol poeder

    DL-Panthenol is een geweldig bevochtigingsmiddel, met witte poedervorm, oplosbaar in water, alcohol, propyleenglycol.DL-Panthenol is ook bekend als Provitamine B5, dat een sleutelrol speelt in het menselijke intermediaire metabolisme. Een tekort aan vitamine B5 kan resulteren in dermatologische aandoeningen DL-Panthenol wordt toegepast in bijna alle soorten cosmetische preparaten DL-Panthenol verzorgt haar, huid en nagels DL-Panthenol is een diep penetrerend bevochtigingsmiddel DL-Panthenol kan de groei van epitheel stimuleren en heeft een...
  • DL -Panthenol 50%

    DL - Panthenol 50%

    DL-Panthenol 50% is een geweldig bevochtigingsmiddel, het is een kleurloze tot lichtgele stroperige vloeistof, oplosbaar in water, alcohol, propyleenglycol.DL-Panthenol staat ook bekend als Provitamine B5, dat een sleutelrol speelt in het menselijke intermediaire metabolisme. van vitamine B5 kan leiden tot veel dermatologische aandoeningen DL-panthenol wordt in bijna alle soorten cosmetische preparaten toegepast DL-panthenol verzorgt haar, huid en nagels DL-panthenol is een diep penetrerend bevochtigingsmiddel DL-panthenol kan stimuleren de gro ...
  • DL -Panthenol 75%

    DL - Panthenol 75%

    DL-Panthenol 75% is een geweldig bevochtigingsmiddel, het is een kleurloze tot lichtgele stroperige vloeistof, oplosbaar in water, alcohol, propyleenglycol.DL-Panthenol staat ook bekend als Provitamine B5, dat een sleutelrol speelt in het menselijke intermediaire metabolisme. van vitamine B5 kan leiden tot vele dermatologische aandoeningen DL-panthenol wordt in bijna alle soorten cosmetische preparaten toegepast DL-panthenol verzorgt haar, huid en nagels DL-panthenol is een diep penetrerende bevochtiger in de huid DL-panthenol kan stimuleren de gro ...
  • D -Panthenol

    D-Panthenol

    D-Panthenol is een viskeus vloeibaar derivaat van pantotheenzuur en is speciaal ontwikkeld voor topische toepassingen. Zeer oplosbaar in water, goed oplosbaar in alcohol, oplosbaar in glycerol, slecht oplosbaar in ether, onoplosbaar in plantaardige oliën, minerale oliën en vetten. Belangrijkste technische parameters: Identificatie A Voldoet aan USP Identificatie B Voldoet aan USP Identificatie C Voldoet aan USP Uiterlijk Kleurloze, stroperige en heldere vloeistof Assay (watervrije basis) 98,0% ~ 102,0% Speci ...
  • D -Panthenol 75%

    D-Panthenol 75%

    D-Panthenol 75% is een viskeus vloeibaar derivaat van pantotheenzuur en is speciaal ontwikkeld voor topische toepassing Zeer oplosbaar in water, goed oplosbaar in alcohol, oplosbaar in glycerol, slecht oplosbaar in ether, onoplosbaar in plantaardige oliën, minerale oliën en vetten . Belangrijkste technische parameters: Uiterlijk Kleurloze, stroperige en heldere vloeistof Identificaties Positieve reactie Assay (HPLC) 75,0 ~ 78,5% Water (Karl Fischer) Niet meer dan 0,1% Specifieke optische rotatie + 29 ° ~ + 31,5 ° Am ...
  • D-Calcium Pantothenate

    D-calciumpantothenaat

    D-calciumpantothenaat is het calciumzout van de in water oplosbare vitamine B5, alomtegenwoordig in planten en dierlijk weefsel met antioxiderende eigenschappen. Pentothenaat is een bestanddeel van co-enzym A en een onderdeel van het vitamine B2-complex.Vitamine B5 is een groeifactor en is essentieel voor verschillende metabolische functies, waaronder het metabolisme van koolhydraten, eiwitten en vetzuren. Deze vitamine is ook betrokken bij de synthese van cholesterollipiden, neurotransmitters, steroïde hormonen en hemoglo ...
  • Ascorbyl Tetraisopalmitate

    Ascorbyl Tetraisopalmitate

    Ascorbyl Tetraisopalmitate, ook wel Tetrahexyldecy Ascorbate genoemd, het is een molecuul afgeleid van vitamine C en isopalmitinezuur. De effecten van het product zijn vergelijkbaar met die van vitamine C, het belangrijkste is dat het als antioxidant kan werken. Ascorbyl Tetraisopalmitate vermindert de productie van oxidatiemiddelen, die bijdragen aan celbeschadiging na blootstelling aan UV-straling of chemische gevaren. Het product kan beschermen tegen DNA-schade en verdonkering van de huid veroorzaakt door UV-blootstelling. En, visuele huid ...
  • Biotin

    Biotine

    Biotine, ook wel D-biotine, vitamine H, vitamine B7 genoemd, het is wit of bijna wit, kristallijn poeder of kleurloze kristallen, zeer slecht oplosbaar in water, alcohol, praktisch onoplosbaar in aceton. Het lost op in verdunde oplossingen van alkalihydroxiden. Belangrijkste technische parameters Uiterlijk Wit of gebroken wit poeder Identificaties (A, B, C) Voldoet aan USP-test 97,5% ~ 100,5% Onzuiverheden Individuele onzuiverheid: niet meer dan 1,0% Totale onzuiverheden: niet meer dan 2,0% Specifieke rotatie + 89 ° ~ + 93 ° Weerstand ...
  • Coenzyme Q10

    Co-enzym Q10

    Co-enzym Q10 is als onderdeel van de mitochondriën betrokken bij de energieproductie van cellen. Het heeft ook een antioxiderende werking en wordt daarom veel gebruikt in de fysiologie, farmacie, cosmetica en gezondheidsbescherming. Het is geel of lichtgeel kristalpoeder, geurloos, smaakloos, gemakkelijk oplosbaar in chloroform, benzeen en tetrachloorkoolstof; oplosbaar in aceton, ether, petroleum ehter; enigszins oplosbaar in ethanol; onoplosbaar in water of methanol.Het zal in het licht worden afgebroken tot rode substanties, stabiel ...
  • Magnesium Ascorbyl Phosphate

    Magnesiumascorbylfosfaat

    Magnesiumascorbylfosfaat is een zeer stabiele vitamine C-derivaat (L-ascorbinezuur mono-diwaterstoffosfaat magnesiumzout) dat niet wordt afgebroken in formules die water bevatten.In huidverzorgingsproducten wordt magnesiumascorbylfosfaat gebruikt voor UV-bescherming en reparatie, collageenproductie, huid bleken en verhelderen, en als een ontstekingsremmer.Het is ook een krachtige antioxidant.Het wordt beschouwd als een uitstekend niet-irriterend sakin-bleekmiddel dat huidcellen remt om melanine en licht te produceren ...
  • Sodium Ascorbyl Phosphate

    Natriumascorbylfosfaat

    Natriumascorbylfosfaatderivaat van vitamine C, vitamine C is gebaseerd op moderne wetenschap en technologie voor de verwerking van grondstoffen gemaakt met dit product, oraal of via de huid opgenomen in het lichaam, kan snel worden verteerd door fosfatase om vitamine C, vitamine C spelen unieke fysiologische en biochemische functies. Natriumfosfaat Vitamine C Vitamine C heeft alle effectiviteit van beide. Vitamine C overwint ook gevoelig voor licht, warmte en metaalionen, gemakkelijk geoxideerde sh ...
  • Kojic Acid

    Kojiczuur

    Kojic Acid staat bekend als 5- hydroxyl -2-hydroxymethyl -1 en 4-piranon. Het is een zwak zure organische verbinding gemaakt door fermentatie van micro-organismen. Fijn tramperinezuur is een wit of geelachtig naaldachtig kristal; gemakkelijk oplosbaar in water, alcohol en aceton, slecht oplosbaar in ether, ethylacetaat, chloroform en pyridine, onoplosbaar in benzeen; zijn moleculaire formule is C6H6O4, Molecuulgewicht142.1, Smeltpunt153 ~ 156 ℃. Belangrijkste technische parameters Uiterlijk Wit of gebroken wit kristal As ...