Hydrolysert keratin

  • Hydrolyzed Keratin

    Hydrolysert keratin

    Hydrolysert keratin er et type V-kollagen, avledet fra naturlig fjær gjennom avansert fordøyelse av bioenzym. Hydrolysert keratin har god hudaffinitet, god fuktighetsbevaring. Det kan absorberes av hår for å forhindre hårskader, lindre hud- og hårirritasjon forårsaket av overflateaktivt middel i kosmetisk formel.Takket være dets egenskaper: Naturlig hårkondisjonerings- og reparasjonsmiddel, høy keratinaffinitet og penetrerbarhet,
    Forbedret utseende og fleksibel formel, utmerket oppløselighet (40M g/100g vann), fri for konserveringsmidler, hydrolysert keratin er mye brukt i personlig pleieprodukter og avansert kosmetisk industri.