dsdsg

nyheter

Vi tilbyr en veldig spesiell pris for DL-Panthenol Powder USP Grade fra 01.01.2020 til 30.09.2020. Du vil få en rask tilbakemelding med detaljer når du sender forespørsler til oss.

DL-Panthenol er et flott fuktighetsbevarende middel, med hvitt pulverform, løselig i vann, alkohol, propylenglykol. DL-Panthenol er også kjent som Provitamin B5, som spiller en nøkkelrolle i menneskelig mellommetabolisme. Mangel på vitamin B5 kan resultere i mange dermatologiske lidelser.DL-Panthenol påføres i nesten alle typer kosmetiske preparater. DL-Panthenol bryr seg om hår, hud og negler.I hud er DL-Panthenol en dyp penetrerende fuktighet. DL-Panthenol kan stimulere veksten av epitel og har en antiflogistisk effekt for å fremme sårheling. I hår kan DL-Panthenol holde fuktigheten lenge og forhindre hårskader. DL-Panthenol kan også tykke hår og forbedre glans og glans. I neglepleie kan DL-Panthenol forbedre hydrering og gi fleksibilitet. Den brukes ofte i de beste hud- og hårpleieproduktene, den er tilsatt i mange balsam, kremer og lotioner. Den kan brukes til å behandle betennelse i huden, redusere rødhet og legge til fuktighetsgivende egenskaper til kremer, lotioner, hår og hudpleie Produkter .

Viktige tekniske parametere:

Identifikasjon A. Infrarød absorpsjon
Identifikasjon B En dyp blå farge utvikler seg
Identifikasjon C En dyp lilla rød farge utvikler seg
Utseende Godt spredt hvitt pulver
Analyse 99,0%~ 102,0%
Spesifikk rotasjon -0,05°~+0,05°
Smelteområde 64,5 ℃ ~ 68,5 ℃
Tap ved tørking Ikke mer enn 0,5%
Aminopropanol Ikke mer enn 0,1%
Tungmetaller Ikke mer enn 10 spm
Reduksjon ved tenning Ikke mer enn 0,1%

Applikasjoner:

Fuktighetsgivende / mykgjørende / fuktighetsgivende / fortykningsmiddel


Innleggstid: 04-04-2020