Vitaminer

  • DL -Panthenol Powder

    DL-Pananthol Powder

    DL-Panthenol er et flott fuktighetsbevarende middel, med hvitt pulverform, løselig i vann, alkohol, propylenglykol. DL-Panthenol er også kjent som Provitamin B5, som spiller en nøkkelrolle i den menneskelige mellomliggende metabolismen. Mangel på vitamin B5 kan resultere i mange dermatologiske forstyrrelser.DL-Panthenol brukes i nesten alle typer kosmetiske preparater.DL-Panthenol bryr seg hår, hud og negler. I huden er DL-Panthenol en dyp penetrerende fuktighetsbevarende middel. en ...
  • DL -Panthenol 50%

    DL-pananthol 50%

    DL-Panthenol 50% er et flott fuktighetsbevarende middel, det er en fargeløs til svakt gul tyktflytende væske, løselig i vann, alkohol, propylenglykol. DL-Panthenol er også kjent som Provitamin B5, som spiller en nøkkelrolle i den menneskelige mellomliggende metabolismen. Mangel av vitamin B5 kan resultere i mange dermatologiske lidelser. DL-Panthenol brukes i nesten alle typer kosmetiske preparater. DL-Panthenol bryr seg hår, hud og negler. I huden er DL-Panthenol en dyp penetrerende fuktighetsbevarende middel. DL-Panthenol kan stimulere gro ...
  • DL -Panthenol 75%

    DL-pantenol 75%

    DL-Panthenol 75% er et flott fuktighetsbevarende middel, det er en fargeløs til svakt gul tyktflytende væske, løselig i vann, alkohol, propylenglykol. DL-Panthenol er også kjent som Provitamin B5, som spiller en nøkkelrolle i den menneskelige mellomliggende metabolismen. Mangel av vitamin B5 kan resultere i mange dermatologiske forstyrrelser. DL-Panthenol brukes i nesten alle typer kosmetiske preparater. DL-Panthenol bryr seg hår, hud og negler. I huden er DL-Panthenol en dyp penetrerende fuktighetsbevarende middel. DL-Panthenol kan stimulere gro ...
  • D -Panthenol

    D-Pananthol

    D-Panthenol er et tyktflytende flytende derivat av pantotensyre og er spesielt utviklet for topiske anvendelser, veldig løselig i vann, lett løselig i alkohol, løselig i glyserol, lett løselig i eter, uoppløselig i vegetabilske oljer, mineraloljer og fett. Viktige tekniske parametere: Identifikasjon A Oppfyller USP-identifikasjon B Oppfyller USP-identifikasjon C Oppfyller USP-utseende Fargeløs, tyktflytende og klar væskeanalyse (vannfri basis) 98,0% ~ 102,0% Spesifikk ...
  • D -Panthenol 75%

    D-pantenol 75%

    D-Panthenol 75% er et tyktflytende flytende derivat av pantotensyre og er spesielt utviklet for topisk applikasjon. Veldig løselig i vann, lett løselig i alkohol, løselig i glyserol, lett løselig i eter, uoppløselig i vegetabilske oljer, mineraloljer og fett . Viktige tekniske parametere: Utseende Fargeløs, tyktflytende og klar væske Identifikasjoner Positiv reaksjonsanalyse (HPLC) 75,0 ~ 78,5% Vann (Karl Fischer) Ikke mer enn 0,1% Spesifikk optisk rotasjon + 29 ° ~ + 31,5 ° Am ...
  • D-Calcium Pantothenate

    D-kalsium pantothenat

    D-Calcium Pantothenate er kalsiumsaltet av det vannløselige vitamin B5, som finnes allestedsnærværende i planter og dyrevev med antioksidantegenskaper. Pentothenate er en komponent av koenzym A og en del av vitamin B2-komplekset. Vitamin B5 er en vekstfaktor og er viktig for ulike metabolske funksjoner, inkludert metabolismen av karbohydrater, proteiner og fettsyrer. Dette vitaminet er også involvert i syntesen av kolesterollipider, nevrotransmittere, steroidhormoner og hemoglo ...
  • Ascorbyl Tetraisopalmitate

    Askorbyltetraisopalmitat

    Ascorbyl Tetraisopalmitate, også kalt Tetrahexyldecy Ascorbate, det er et molekyl avledet fra vitamin C og isopalmitinsyre. Effektene av produktet ligner på vitamin C, og viktigst av alt er det i stand til å fungere som en antioksidant. Ascorbyl Tetraisopalmitate reduserer produksjonen av oksidasjonsmidler, noe som bidrar til celleskade etter eksponering for UV eller kjemiske farer. Prodcut kan beskytte mot DNA-skade og mørk hud forårsaket av UV-eksponering. Og, hudvisuell appea ...
  • Biotin

    Biotin

    Biotin også kalt D-Biotin, Vitamin H, Vitamin B7, det er hvitt eller nesten hvitt, krystallinsk pulver eller fargeløse krystaller, veldig lett oppløselig i vann, alkohol, praktisk talt uoppløselig i aceton.Det oppløses i fortynnede løsninger av alkaliske hydroksider. Viktige tekniske parametere Utseende Hvitt eller off-white pulver Identifikasjoner (A, B, C) Oppfyller USP-analysen 97,5% ~ 100,5% urenheter Individuell urenhet: ikke mer enn 1,0% Total urenhet: ikke mer enn 2,0% Spesifikk rotasjon + 89 ° ~ + 93 ° Resi ...
  • Coenzyme Q10

    Koenzym Q10

    Koenzym Q10 er involvert som en komponent i mitokondriene i energiproduksjonen av celler. Det har også en antioksidant effekt, så mye brukt i fysiologi, apotek, kosmetikk og helsevern. Det er gult eller lysegult krystallpulver, luktfritt, smakløst, lett løselig i kloroform, benzen og karbontetraklorid; løselig i aceton, eter, petroleumshater; lett løselig i etanol; uoppløselig i vann eller metanol. Det blir spaltet i røde stoffer i det lette, stabile ...
  • Magnesium Ascorbyl Phosphate

    Magnesium askorbylfosfat

    Magnesium askorbylfosfat er et veldig stabilt vitamin C-derivat (L-askorbinsyre mono-dihydrogenfosfat magnesiumsalt) som ikke brytes ned i formler som inneholder vann. I hudpleieprodukter brukes Magnesium askorbylfosfat til UV-beskyttelse og reparasjon, kollagenproduksjon, hudlysing og -lysende, og som et antiinflammatorisk middel. Det er også en kraftig antioksidant.
  • Sodium Ascorbyl Phosphate

    Natriumaskorbylfosfat

    Sodium Ascorbyl Phosphate derivat av vitamin C, vitamin C er basert på moderne vitenskap og teknologi for behandling av råvarer laget ved bruk av dette produktet, enten oralt eller absorbert gjennom huden i kroppen, kan raskt fordøyes av fosfatase for å frigjøre vitamin C, vitamin C spiller unike fysiologiske og biokjemiske funksjoner. Natriumfosfat Vitamin C Vitamin C har all effektiviteten til begge deler. Vitamin C overvinner også følsomme for lys, varme og metallioner, lett oksidert ...