dsdsg

produkt

1,3-dihydroksyaceton

Krótki opis:

1,3-Dihydroksyaceton znany również jako gliceron to prosty węglowodan (trioza) o wzorze C 3H 6O 3. 1,3-Dihydroksyaceton jest naturalnie występującą ketozą, która jest biodegradowalna, jadalna i nietoksyczna dla organizmu i środowiska . Jest to uniwersalny dodatek, który może być stosowany w przemyśle kosmetycznym, farmaceutycznym i spożywczym.


  • Nazwa produktu: 1,3-dihydroksyaceton
  • Synonimy: Dihydroksyaceton (DHA)
  • CAS: 96-26-4
  • Formuła molekularna: C3H6O3
  • Funkcjonować: Nawilżenie, ochrona przeciwsłoneczna i ochrona przed promieniowaniem UV
  • Szczegóły produktu

    Tagi produktów

    1, 3-Dihydroksyaceton znany również jako gliceron, jest węglowodanem prostym (trioza) o wzorze C 3H 6O 3. 1, 3-Dihydroksyacetonjest naturalnie występującą ketozą, która jest biodegradowalna, jadalna i nietoksyczna dla organizmu i środowiska. Jest to uniwersalny dodatek, który może być stosowany w przemyśle kosmetycznym, farmaceutycznym i spożywczym.

    DHA-5

     

    Kluczowe parametry techniczne:

    Wygląd zewnętrzny Proszek o barwie od białej do złamanej bieli
    pH 4.0~6.0
    Woda ≤0,4%
    Pozostałości po zapłonie ≤0,4%
    Analiza ≥98,0%
    Metale ciężkie (Pb) ≤10ppm
    Żelazo (Fe) ≤10ppm
    Arsen (AS2O3)

    ≤3ppm

    Przechowywanie Przechowywać w suchym miejscu i z dala od światła, przechowywać w temperaturze 2 ~ 8 ℃

    Funkcjonować:

    1. Najlepszy i najpopularniejszy samoopalacz do uzyskania naturalnego wyglądu opalenizny bez ekspozycji na słońce.

    2. Znacząca i sprawdzona ochrona przed promieniowaniem UVA ze względu na pigmentację skóry wywołaną przez DHA.

    3. Włączenie do preparatów do pielęgnacji skóry do codziennego użytku w celu przygotowania lub przedłużenia opalenizny.

     

     

    DHA-6

    Podanie:

     

    1. Stosowany w przemyśle kosmetycznym, dihydroksyaceton jest stosowany głównie jako formuła kosmetyków, zwłaszcza że filtr przeciwsłoneczny ma specjalny efekt, może zapobiegać nadmiernemu parowaniu wilgoci ze skóry, odgrywać rolę w nawilżaniu, ochronie przeciwsłonecznej i ochronie przed promieniowaniem UV;

     

    2. Keton z DHA w grupie funkcyjnej z aminokwasami keratynowymi skóry i grupami aminowymi w Chemicalbook powinno być tworzenie brązowego polimeru, umożliwia wytworzenie syntetycznej brązowej skóry, dzięki czemu można również użyć do symulacji środka opalenizny, uzyskać efekt wyglądu i długi czas ekspozycja na słońce sam brąz lub opalenizna sprawiają, że wygląda pięknie. Dihydroksyaceton jest produktem pośrednim metabolizmu cukrów, który odgrywa ważną rolę w procesie metabolizmu cukrów i ma właściwości prozdrowotne;

     

     

     

     

     


  • Poprzedni: Hydroksyetyloceluloza
  • Następny: Hydrożel gumy Sklerotium

  • Napisz tutaj swoją wiadomość i wyślij ją do nas

    Produkty powiązane