dsdsg

produkt

Beta-arbutyna

Krótki opis:

Proszek beta-arbutyny jest substancją aktywną pochodzącą z naturalnej rośliny, która może wybielać i rozjaśniać skórę. Proszek beta-arbutyny może szybko wnikać w głąb skóry bez wpływu na koncentrację namnażania komórek oraz skutecznie zapobiegać aktywności tyrozynazy w skórze i tworzeniu się melaniny. Dzięki połączeniu arbutyny z tyrozynazą, rozkład i drenaż melaniny są przyspieszone, można pozbyć się rozprysków i plamek i nie powoduje żadnych skutków ubocznych. Proszek beta-arbutyny jest jednym z najbezpieczniejszych i najskuteczniejszych obecnie popularnych materiałów wybielających. Proszek beta-arbutyny jest również najbardziej konkurencyjnym środkiem wybielającym w XXI wieku.

 

 

 


  • Nazwa produktu: Beta Arbutyna
  • Nazwa INCI: Arbutyna
  • Nr CAS: 497-76-7
  • Formuła molekularna: C12H16O7
  • Szczegóły produktu

    Tagi produktów

    Beta-arbutyna jest często określany jako Arbutyna. Można go naturalnie pozyskiwać z roślin takich jak mącznica lekarska i syntetyzować metodą chemiczną. Zsyntetyzowane beta-Arbutynajest obecnie jednym z najczęściej stosowanych środków hipopigmentacyjnych w kosmetyce. Arbutyna może również nawilżać skórę, która wygląda bardzo rozjaśniająco, dlatego arbutyna jest używana w kosmetykach jako środek rozjaśniający i wybielający skórę. Arbutyna była również używana jako lek.

    Arbutin-6

    Kluczowe parametry techniczne:

    Wygląd zewnętrzny Krystaliczny biały proszek
    Analiza 99,5% min
    Temperatura topnienia 198,5 ~ 201,5 ℃
    Klarowność roztworu wodnego

    Przezroczystość, bezbarwność, brak spraw zawieszonych

    Klarowność i kolor roztworu Jasne i bezbarwne
    Wartość pH 1% roztworu wodnego 5.0~7.0
    Specyficzna rotacja optyczna 【α】D20=-66±2º
    Arsen ≤2 ppm
    hydrochinon ≤10 ppm
    Metal ciężki ≤10 ppm
    Strata przy suszeniu ≤0,5%
    Pozostałość po zapłonie ≤0,5%
    Patogen Bakterie:≤300cfu/gGrzyb:≤100cfu/g

    Funkcja i aplikacje:

    Surowce kosmetyczne:

    Beta Arbutyna znajduje zastosowanie w kosmetykach wysokiej jakości. Może być stosowany jako krem ​​do skóry, krem ​​piegowy, wysokogatunkowy krem ​​perłowy itp. Może być stosowany nie tylko do pielęgnacji skóry, ale również działa przeciwzapalnie i przeciw podrażnieniom.

    HTB1Ahj4RNTpK1RjSZR0q6zEwXXaI.jpg_.webp

    • Funkcja medyczna:

    (1) Beta arbutyna została po raz pierwszy zastosowana w medycynie jako środek przeciwzapalny i przeciwbakteryjny

    (2) Beta arbutyna może być stosowana do tłumienia zjadliwości patogenów bakteryjnych i zapobiegania zanieczyszczeniu bakterii, Beta arbutyna jest również stosowana w leczeniu alergicznego zapalenia skóry

    Pakiet:

    1 kg na worek z folii aluminiowej i podszewkę z worka PE, 1 torebki / pudełko kartonowe lub 25 torebek / bęben światłowodowy

    201901051513194934217


  • Poprzedni: Glutation
  • Następny: Mononukleotyd beta-nikotynamidowy (NMN)

  • Napisz tutaj swoją wiadomość i wyślij ją do nas