dsdsg

produkt

Lupeol

Krótki opis:

Lupinol występuje w naskórku nasion łubinu, w lateksie drzew figowych i kauczukowców. Lupeol to triterpen o masie cząsteczkowej 426,72, powszechnie występujący w owocach, takich jak truskawki, mango, winogrona i oliwki. W eksperymentach na zwierzętach udowodniono, że ma działanie przeciwutleniające, przeciwzapalne i gojące skórę, a także ma pewne działanie hamujące na raka piersi, raka prostaty i czerniaka myszy.


  • Nazwa produktu: Lupeol
  • Synonimy: Lupinol, Lupenol, Triterpen lupeol
  • CAS: 545-47-1
  • Formuła molekularna: C30H50O
  • Funkcjonować: Regeneruje skórę, nawilża i wspomaga komórki skóry
  • Szczegóły produktu

    Tagi produktów

    Lupinol występuje w naskórku nasion łubinu, w lateksie drzew figowych i kauczukowców. Lupeoljest triterpenem o masie cząsteczkowej 426,72 i jest powszechnie spotykany w owocach, takich jak truskawki, mango, winogrona i oliwki. W eksperymentach na zwierzętach udowodniono, że ma działanie przeciwutleniające, przeciwzapalne i gojące skórę, a także ma pewne działanie hamujące na raka piersi, raka prostaty i czerniaka myszy.

    lupeol-1

     

    Kluczowe parametry techniczne:

    Wygląd zewnętrzny biały proszek
    Czystość (HPLC) Lupeol≥98%
    Charakterystyka fizyczna
    Rozmiar cząsteczki NLT100% 80 oczek
    Strata przy suszeniu ≤2,0%
    Metal ciężki
    Metale ogółem ≤10,0 ppm
    Prowadzić

    ≤2,0 ppm

    Rtęć ≤1,0 ppm
    Kadm ≤0,5 ppm
    Mikroorganizm
    Całkowita liczba bakterii ≤1000 jtk/g
    Całkowite drożdże i pleśń ≤100 jtk/g
    Escherichia coli Nie zawarty
    Salmonella Nie zawarty
    Staphylococcus Nie zawarty

     

    Funkcjonować:

    1. Ekstrakt z łubinu jest szeroko stosowany do produktów chlebowych i makaronowych. Może poprawić kolor zamiast jajka i masła.

    2. Jest stosowany w płatkach zbożowych, fast foodach, żywności dla niemowląt, zupach i sałatkach.

    3. Wyciąg z łubinu może być stosowany w leczeniu przewlekłego wyprysku.

    4. Łubin ma działanie zapobiegające utracie wilgoci i promujące różnicowanie keratynocytów, dlatego jest również dobrym surowcem kosmetycznym

    Lupeol-3

    Podanie:

    1. Jest to związek triterpenowy, ma funkcję przeciwzapalną, przeciwutleniającą, promującą gojenie się ran skóry i tak dalej.

    2. Może być stosowany w przemyśle spożywczym i farmaceutycznym. Może być również stosowany bezpośrednio jako surowiec do napełniania kapsułek.

     

     


  • Poprzedni: Astragalozyd IV
  • Następny: Glabrydyna

  • Napisz tutaj swoją wiadomość i wyślij ją do nas