dsdsg

Aktualności

Wiadomości branżowe

  • Polyquaternium-10/Hydroxyethylcellulose Ethoxylate/Cationic cellulose

    Polyquaternium-10/hydroksyetyloceluloza etoksylat/kationowa celuloza

    Polyquaternium-10 to naturalna odżywka kompatybilna z surfaktantami stosowana w szerokiej gamie produktów do higieny osobistej. Polyquaternium-10 to kationowe, rozpuszczalne w wodzie odżywki, łagodne i wysoce kompatybilne z szeroką gamą układów anionowych, amfoterycznych, niejonowych i kationowych. Stosowany przede wszystkim w c...
    Czytaj więcej
  • Resveratrol – the ground-breaking ingredient

    Resweratrol – przełomowy składnik

    Resweratrol jest związkiem polifenolowym powszechnie występującym w roślinach. W 1940 roku Japończycy po raz pierwszy odkryli resweratrol w korzeniach albumu veratrum roślin. W latach 70. resweratrol po raz pierwszy odkryto w skórkach winogron. Resweratrol występuje w roślinach w postaciach wolnych od trans i cis; obie formy mają biol...
    Czytaj więcej
  • Hyaluronic Acid in your body

    Kwas hialuronowy w twoim ciele

    Kwas hialuronowy to cudowna cząsteczka natury kochająca wodę, która nawilża system dzięki swojej zdolności do wchłaniania wody nawet 1000 razy większej od jego wagi. Korzyści płynące z przyjmowania lub stosowania HA są unikalne dla każdej osoby i można je znaleźć w całym ciele, w tym w skórze, stawach...
    Czytaj więcej
  • Ascorbyl Tetraisopalmitate——Quick order 100kg

    Tetraizopalmitynian askorbylu——Szybkie zamówienie 100kg

    Dzięki decyzji naszego klienta, aby w tak krótkim czasie zamówić 100kg tetraizopalmitynian askorbylu. Zastosowanie tetraizopalmitynianu askorbylu: * * Ochrona przed uszkodzeniami słonecznymi * * Naprawa uszkodzeń słonecznych * * Przeciwutleniacz * * Nawilżający i nawilżający...
    Czytaj więcej
  • Kojic acid vs Hydroquinone in skin care

    Kwas kojowy vs hydrochinon w pielęgnacji skóry

    Kwas kojowy i hydrochinon to dwa najpopularniejsze substancje aktywne stosowane w pielęgnacji skóry rozjaśniającej pigmentację. Są stosowane w wielu produktach do pielęgnacji skóry i pomagają leczyć przebarwienia, ciemne plamy, uszkodzenia słoneczne itp., poprawiają wygląd przebarwień i jasność skóry. Mogą silnie hamować...
    Czytaj więcej
  • The whitening and freckle removing function of Arbutin

    Wybielająca i usuwająca piegi funkcja Arbutin

    Arbutyna może być naturalnie pozyskiwana z roślin takich jak mącznica lekarska i syntetyzowana metodą chemiczną. Syntezowana arbutyna jest obecnie jednym z najczęściej stosowanych środków hipopigmentacyjnych w kosmetyce. Arbutyna może również nawilżać skórę, która wygląda bardzo rozjaśniająco, dlatego arbutyna jest używana do rozjaśniania skóry...
    Czytaj więcej
  • The application and benefits of Kojic Acid

    Zastosowanie i zalety kwasu kojowego

    Co to jest kwas kojowy? Kwas kojowy to dar niebios dla każdego, kto walczy z ciemnymi plamami i matową cerą. To cudowny składnik obecny w kremach i serum rozjaśniających skórę, a powiem Ci dlaczego. Co to jest środek, który jest ekstrahowany z różnych rodzajów grzybów, zwłaszcza z różnych szczepów A...
    Czytaj więcej
  • Skin white  Anti-Freckle agent Arbutin

    Biała skóra Środek przeciw piegom Arbutyna

    Wstęp Arbutyna (hydrochinono-O-beta-D-glukopiranozyd) naturalnie występująca -d-glukopiranozydowa pochodna hydrochinonu. Glukozyd hydrochinonu jest związkiem pochodzenia botanicznego występującym w niektórych gatunkach roślin, takich jak mącznica lekarska, żurawina, jagody, pszenica, gruszki i świeże owoce...
    Czytaj więcej
  • Why Choose Ascorbyl Tetraisopalmitate as your skin care ingredient?

    Dlaczego warto wybrać tetraizopalmitynian askorbylu jako składnik do pielęgnacji skóry?

    \ct Nazwa: Ascorbyl Tetraisopalmitate Nazwa INCI: Ascorbyl Tetraisopalmitate Nr CAS: 183476-82-6 Witamina C pełni wiele funkcji jako składnik kosmetyczny, w tym rozjaśnia skórę, promuje syntezę kolagenu i hamuje peroksydację lipidów. Tetraizopalmitynian askorbylu jest stabilny w wysokich temperaturach. ...
    Czytaj więcej
  • Plant Extract Naringenin

    Ekstrakt roślinny Naringenina

    Naringenina jest białą, krystaliczną substancją, otrzymywaną przez rozkład naringiny. Naringenina jest naturalnym związkiem (flawonoidem) występującym w owocach takich jak grejpfruty, pomarańcze i pomidory. Ma działanie przeciwutleniające i przeciwzapalne. Suplementy na bazie naringeniny są promowane na ...
    Czytaj więcej
  • Kojic Acid Dipalmitate VS Kojic Acid

    Dipalmitynian kwasu kojowego VS kwas kojowy

    Dipalmitynian kwasu kojowego to zmodyfikowana pochodna kwasu kojowego, która nie tylko przezwycięża niestabilność światła, ciepła i jonów metali, ale także zachowuje doskonałe właściwości hamowania aktywności tyrozynazy w skórze człowieka i zapobiega tworzeniu się melaniny. Jest skuteczniejszy niż Kojic ...
    Czytaj więcej