Składniki higieny osobistej

  • DL -Panthenol Powder

    Proszek DL-Pantenol

    DL-pantenol jest świetnym humektantem, w postaci białego proszku, rozpuszczalnego w wodzie, alkoholu, glikolu propylenowym. DL-pantenol jest również znany jako prowitamina B5, która odgrywa kluczową rolę w metabolizmie pośrednim człowieka. DL-Pantenol jest stosowany w prawie wszystkich typach preparatów kosmetycznych. DL-Pantenol dba o włosy, skórę i paznokcie. DL-Pantenol jest głęboko penetrującym humektantem. DL-Pantenol może stymulować wzrost nabłonka i na...
  • DL -Panthenol 50%

    DL -Pantenol 50%

    DL-Panthenol 50% jest świetnym humektantem, jest bezbarwną do bladożółtej lepką cieczą, rozpuszczalną w wodzie, alkoholu, glikolu propylenowym. DL-pantenol jest również znany jako prowitamina B5, która odgrywa kluczową rolę w metabolizmie pośrednim człowieka. witaminy B5 może powodować wiele schorzeń dermatologicznych. DL-pantenol jest stosowany w prawie wszystkich typach preparatów kosmetycznych. DL-pantenol dba o włosy, skórę i paznokcie. DL-pantenol jest głęboko penetrującym humektantem w skórze. DL-pantenol może stymulować gro ...
  • DL -Panthenol 75%

    DL -Pantenol 75%

    DL-Panthenol 75% jest świetnym humektantem, jest bezbarwną do bladożółtej lepką cieczą, rozpuszczalną w wodzie, alkoholu, glikolu propylenowym. DL-pantenol jest również znany jako prowitamina B5, która odgrywa kluczową rolę w metabolizmie pośrednim człowieka. witaminy B5 może powodować wiele schorzeń dermatologicznych. DL-pantenol jest stosowany w prawie wszystkich typach preparatów kosmetycznych. DL-pantenol dba o włosy, skórę i paznokcie. DL-pantenol jest głęboko penetrującym humektantem w skórze. DL-pantenol może stymulować gro ...
  • D -Panthenol

    D-Pantenol

    D-Pantenol to lepka płynna pochodna kwasu pantotenowego, opracowana specjalnie do stosowania miejscowego. Bardzo dobrze rozpuszczalna w wodzie, łatwo rozpuszczalna w alkoholu, rozpuszczalna w glicerolu, słabo rozpuszczalna w eterze, nierozpuszczalna w olejach roślinnych, mineralnych i tłuszczach. Kluczowe parametry techniczne: Identyfikacja A Zgodna z USP Identyfikacja B Zgodna z USP Identyfikacja C Zgodna z USP Wygląd Bezbarwna, lepka i klarowna ciecz Test (bezwodna baza) 98,0% ~ 102,0% Speci ...
  • D -Panthenol 75%

    D-Pantenol 75%

    D-Panthenol 75% to lepka płynna pochodna kwasu pantotenowego, opracowana specjalnie do stosowania miejscowego Bardzo dobrze rozpuszczalna w wodzie, łatwo rozpuszczalna w alkoholu, rozpuszczalna w glicerolu, słabo rozpuszczalna w eterze, nierozpuszczalna w olejach roślinnych, olejach mineralnych i tłuszczach . Kluczowe parametry techniczne: Wygląd Bezbarwna, lepka i klarowna ciecz Identyfikacja Dodatnia reakcja Test (HPLC) 75,0 ~ 78,5% Woda (Karl Fischer) Nie więcej niż 0,1% Specyficzna skręcalność optyczna + 29 ° ~ + 31,5 ° Am ...
  • D-Calcium Pantothenate

    Pantotenian D-wapnia

    Pantotenian D-wapnia jest solą wapniową rozpuszczalnej w wodzie witaminy B5, powszechnie występującej w tkankach roślin i zwierząt o właściwościach przeciwutleniających. Pentotenian jest składnikiem koenzymu A i częścią kompleksu witaminy B2. Witamina B5 jest czynnikiem wzrostu i jest niezbędna dla różnych funkcji metabolicznych, w tym metabolizmu węglowodanów, białek i kwasów tłuszczowych. Witamina ta bierze również udział w syntezie lipidów cholesterolu, neuroprzekaźników, hormonów steroidowych i hemoglo ...
  • Ascorbyl Tetraisopalmitate

    Tetraizopalmitynian askorbylu

    Tetraizopalmitynian askorbylu, zwany także askorbinianem tetraheksylodecy, to cząsteczka pochodząca z witaminy C i kwasu izopalmitynowego. Produkt działa podobnie jak witamina C, a co najważniejsze, posiada właściwości antyoksydacyjne. Tetraizopalmitynian askorbylu ogranicza wytwarzanie utleniaczy, które przyczyniają się do uszkodzenia komórek po ekspozycji na promieniowanie UV lub zagrożenia chemiczne. Produkt może chronić przed uszkodzeniem DNA i ciemnieniem skóry spowodowanym ekspozycją na promieniowanie UV. I wygląd skóry ...
  • Biotin

    Biotyna

    Biotyna nazywana również D-biotyną, witaminą H, witaminą B7, jest to biały lub prawie biały, krystaliczny proszek lub bezbarwne kryształy, bardzo słabo rozpuszczalne w wodzie, alkoholu, praktycznie nierozpuszczalne w acetonie, rozpuszcza się w rozcieńczonych roztworach wodorotlenków alkalicznych. Kluczowe parametry techniczne Wygląd Biały lub prawie biały proszek Identyfikacja (A, B, C) Zgodny z testem USP 97,5% ~ 100,5% Zanieczyszczenia Indywidualne zanieczyszczenia: nie więcej niż 1,0% Całkowite zanieczyszczenia: nie więcej niż 2,0% Skręcalność właściwa + 89 ° ~ + 93 ° Resi ...
  • Coenzyme Q10

    koenzym Q10

    Koenzym Q10 bierze udział jako składnik mitochondriów w produkcji energii w komórkach. Ma również działanie antyoksydacyjne, tak szeroko stosowane w fizjologii, farmacji, kosmetyce i ochronie zdrowia.Jest to żółty lub jasnożółty krystaliczny proszek, bezwonny, bez smaku, łatwo rozpuszczalny w chloroformie, benzenie i czterochlorku węgla; rozpuszczalny w acetonie, eterze, eterze naftowym; słabo rozpuszczalny w etanolu; nierozpuszczalny w wodzie lub metanolu, pod wpływem światła ulegnie rozkładowi na czerwone substancje ...
  • Magnesium Ascorbyl Phosphate

    Fosforan magnezu askorbylu

    Magnezowy fosforan askorbylu jest bardzo stabilną pochodną witaminy C (sól magnezowa mono-diwodorofosforanu kwasu L-askorbinowego), która nie ulega degradacji w preparatach zawierających wodę.W produktach do pielęgnacji skóry fosforan askorbylu magnezu jest stosowany do ochrony i naprawy UV, produkcji kolagenu, działa rozjaśniająco i rozjaśniająco na skórę, działa przeciwzapalnie, jest silnym przeciwutleniaczem, uważany jest za doskonały, niedrażniący wybielacz sakiny, który hamuje produkcję melaniny i światła przez komórki skóry.
  • Sodium Ascorbyl Phosphate

    Fosforan askorbylu sodu

    Sól sodowa fosforanu askorbylu pochodna witaminy C, witamina C oparta na nowoczesnej nauce i technologii przetwarzania surowców wytworzonych przy użyciu tego produktu, zarówno doustnie, jak i wchłaniana przez skórę do organizmu, może szybko zostać strawiona przez fosfatazę do wolnej witaminy C, witaminy Pełnią unikalne funkcje fizjologiczne i biochemiczne. Fosforan sodu Witamina C Witamina C ma pełną skuteczność obu. Witamina C przezwycięża również wrażliwość na światło, ciepło i jony metali, łatwo utlenione ...
  • Kojic Acid

    Kwas kojowy

    Kwas kojowy jest znany jako 5-hydroksylo-2-hydroksymetylo-1 i 4-piranon. Jest to słabo kwaśny związek organiczny powstały w wyniku fermentacji mikroorganizmów. Drobny kwas tramperowy to biała lub żółtawa igła przypominająca kryształ; łatwo rozpuszczalny w wodzie, alkoholu i acetonie, słabo rozpuszczalny w eterze, octanie etylu, chloroformie i pirydynie, nierozpuszczalny w benzenie; jego wzór cząsteczkowy to C6H6O4, masa cząsteczkowa142,1, temperatura topnienia153 ~ 156 ℃. Kluczowe parametry techniczne Wygląd Biały lub prawie biały kryształ Jak ...
1234 Dalej> >> Strona 1/4