dsdsg

produkt

Floretyna

Krótki opis:

Floretyna to nowy naturalny środek wybielający skórę, głównie w jabłkach, gruszkach i innych soczystych skórkach owoców i korze korzeni. Floretyna może być stosowana w maseczkach do twarzy, kremach pielęgnacyjnych, balsamach i serum. Dla perłowo białego krystalicznego proszku, rozpuszczalnego w etanolu i acetonie, prawie nierozpuszczalnego w wodzie.


  • Nazwa produktu: : Floretyna
  • Nazwa INCI: : Floretyna
  • Synonimy: : trihydroksyfenol aceton 2,4,6-trihydroksy-3-(4-hydroksyfenylo)propiofenon
  • Nr CAS: : 60-82-2
  • Formuła molekularna: : C15H14O5
  • Szczegóły produktu

    Tagi produktów

    Floretyna jest dihydrochalkonem, rodzajem naturalnego fenolu. Floretynanależy do klasy dihydrochalkonów, czyli dihydrochalkonu podstawionego grupami hydroksylowymi w pozycjach 4, 2′, 4′ i 6′. Pełni rolę metabolitu roślinnego i środka przeciwnowotworowego. Pochodzi z dihydrochalkonu.

    Floretyna to polifenol roślinny o strukturze dihydrochalkonu. Występuje w skórce i korze soczystych owoców, takich jak jabłka i gruszki, oraz w różnych sokach warzywnych. Floretyna ma liczne działania biologiczne, takie jak przeciwutlenianie, przeciwnowotworowe, obniżanie poziomu cukru we krwi, ochrona naczyń krwionośnych itp. Floretyna może hamować aktywność tyrozynazy, poprawiać przepuszczalność skóry. Pomaga również innym składnikom wybielającym wniknąć do skóry, aby wywrzeć ich biologiczną aktywność. W tym samym czasie floretyna może wymiatać wolne rodniki, zmniejszać uszkodzenia keratynocytów spowodowane promieniami ultrafioletowymi; a także ma działanie antybakteryjne. Ma wiele efektów upiększających, w tym przeciwstarzeniowe, wybielające skórę, przeciwzapalne i usuwające trądzik. Floretyna może rozcieńczyć pigmentację i wybielić skórę. Jego działanie jest lepsze niż innych popularnych środków wybielających, takich jak kwas kojowy i arbutyna. To nowy ulubiony środek wybielający na rynku kosmetycznym.

    phloretin-5

    Kluczowe parametry techniczne:

    Przedmiot Specyfikacja
    Test (HPLC) ≥98,0%
    Organoleptyczny
    Wygląd zewnętrzny Drobny proszek
    Kolor Białawy
    Zapach Charakterystyka
    Charakterystyka fizyczna
    Rozmiar cząsteczki 95% przez 80 oczek
    Strata przy suszeniu ≤5,0%
    Zawartość popiołu ≤0,1%
    Metale ciężkie
    Całkowite metale ciężkie ≤10,0 ppm
    Ołów (Pb) ≤1,0 ppm
    Arsen (As) ≤1,0 ppm
    Rtęć (Hg) ≤0,1 ppm
    Kadm (Cd) ≤1,0 ppm
    Metanol ≤100ppm
    Etanol ≤1000ppm
    Testy mikrobiologiczne
    Całkowita liczba talerzy ≤1000 jtk/g
    Drożdże i pleśń ≤100 jtk/g
    E coli. Negatywny
    Salmonella Negatywny
    Staphylococcus Negatywny

    Aplikacje:

    Floretyna to nowy rodzaj naturalnego środka wybielającego skórę, który został niedawno opracowany za granicą. Floretyna ma działanie przeciwutleniające, przeciwzapalne, przeciwsłoneczne, promujące wchłanianie skóry, wybielające, nawilżające, przeciwbakteryjne i przeciw wypadaniu włosów. Może być stosowana we wszelkiego rodzaju kosmetykach, dzięki czemu będzie szeroko stosowana w wielu rodzajach kosmetyków i produktów pielęgnacyjnych, takie jak maska ​​na twarz, balsam, krem, krem, krem ​​do opalania, szampon i odżywka.

    Korzyści:

    Wybielanie skóry; Przeciwzapalne i antybakteryjne; Blok słoneczny; Przeciwutlenianie; Nawilżający; Przeciw wypadaniu włosów.

    phloretin-9


  • Poprzedni: Alantoina
  • Następny: Hesperetyna

  • Napisz tutaj swoją wiadomość i wyślij ją do nas