dsdsg

produkt

Zn-PCA

Krótki opis:

Karboksylan cynku pirolidonu Cynk PCA (PCA-Zn) to jon cynku, w którym jony sodu są wymieniane w celu działania bakteriostatycznego, jednocześnie zapewniając skórze działanie nawilżające i doskonałe właściwości bakteriostatyczne.

Wiele badań naukowych wykazało, że cynk może zmniejszać nadmierne wydzielanie sebum poprzez hamowanie 5-a reduktazy. Suplementacja cynkiem skóry pomaga w utrzymaniu prawidłowego metabolizmu skóry, ponieważ synteza DNA, podział komórek, synteza białek oraz aktywność różnych enzymów w tkankach ludzkich są nierozerwalnie związane z cynkiem.


  • Nazwa produktu: Zn-PCA
  • Synonimy: Cynk PCA, karboksylan cynku pirolidonu
  • Nazwa chemiczna: Zn-PCA
  • CAS: 15454-75-8/ 68107-75-5
  • Formuła molekularna: C10H10N2O6Zn
  • Szczegóły produktu

    Tagi produktów

    Karboksylan pirolidonu cynku Cynk PCA (PCA-Zn) to jon cynku, w którym znajdują się jony sodu zamieniony na działanie bakteriostatyczne, zapewniając jednocześnie działanie nawilżające i doskonałe właściwości bakteriostatyczne na skórę.

    Wiele badań naukowych wykazało, że cynk może zmniejszać nadmierne wydzielanie sebum poprzez hamowanie 5-a reduktazy. Suplementacja cynkiem skóry sprzyja jej utrzymaniu normalny metabolizm skóry, ponieważ synteza DNA, podział komórek, białka synteza i aktywność różnych enzymów w tkankach ludzkich są nierozerwalnie związane z cynkiem.

    Zn-PCA-7

     

    Kluczowe parametry techniczne:

    Wygląd zewnętrzny Biały lub białawy proszek
    pH(10% wodny) 5.0~6.0
    Zawartość PCA (w stanie suchym) 78,3 ~ 82,3%
    Zawartość cynku

    19,4 ~ 21,3%

    Woda ≤7%
    Metale ciężkie (Pb) ≤20ppm
    Arsen (As2O3) ≤2ppm

    Funkcjonować:

    1. Cynk PCA regulujący produkcję sebum: skutecznie hamuje uwalnianie 5α-reduktazy i reguluje produkcję sebum.

    2. Cynk PCA hamuje acnes propionibacterium. lipaza i utlenianie. więc zmniejsza stymulację; zmniejsza stany zapalne i zapobiega powstawaniu trądziku. co czyni go wielokrotnym kondycjonującym efektem tłumienia wolnego kwasu. unikanie stanów zapalnych i regulowanie poziomu sebum Cynk PCA jest szeroko reklamowany jako wyróżniający się składnik do pielęgnacji skóry, który skutecznie rozwiązuje problemy, takie jak matowy wygląd, zmarszczki, pryszcze, zaskórniki.

    3. Daj włosom i skórze uczucie miękkości, gładkości i świeżości.

    Zn-PCA-6

    Podanie:

    Zn-PCA może poprawiać wydzielanie sebum, regulować wydzielanie sebum, zapobiegać blokowaniu porów, utrzymywać równowaga olejowo-wodna, łagodna i niepodrażniająca skóra oraz brak skutków ubocznych.Zawarty w nim pierwiastek Zn ma dobre działanie przeciwzapalne, skutecznie zapobiegając trądzikowi oraz antybakteryjne i grzybicze. Skóra tłusta to nowy składnik balsamu do fizjoterapii i pielęgnacyjny płyn, który nadaje skórze i włosom miękkość i orzeźwienie. To także ma działa przeciwzmarszczkowo, ponieważ hamuje produkcję hydrolazy kolagenowej. Nadaje się do kosmetyki do cery tłustej i trądzikowej, kondycjonowanie skóry do łupieżu, nakładanie kremu na trądzik, makijaż, szampon, balsam do ciała, krem ​​do opalania, produkty naprawcze i tak dalej.

     


  • Poprzedni: Bakuchiol
  • Następny: Salidrozyd

  • Napisz tutaj swoją wiadomość i wyślij ją do nas