dsdsg

produs

Lanolină anhidră de grad USP

Scurta descriere:

Lanolina este grăsimea de lână secretată de glandele sebacee de oaie și reprezintă un amestec complex de lipide cu masă moleculară mare, inclusiv acizi grași și alcooli, steroli, hidroxiacizi, dioli, esteri alifatici și sterilici.


  • Numele produsului: Lanolină anhidră USP
  • Nume INCI: Lanolină
  • Nr CAS: 8006-54-0
  • Sinonime: Grăsime de lână, Adeps Lanae
  • Detaliile produsului

    Etichete de produs

    Lanolina este o substanță galben pal, tenace, onctuoasă, obținută din lâna de oaie, cu un miros caracteristic slab. Lanolina este clasificată chimic ca o ceară, fiind un amestec complex de esteri naturali și poliesteri a 33 de alcooli cu greutate moleculară mare (în principal steroli). ) și 36 de acizi grași cuprind un raport de aproximativ 50/50. Lanolina este un emolient extrem de eficient în restabilirea și menținerea hidratării importante (echilibrul de umiditate) al stratului cornos și astfel previne uscarea și crăpătura pielii. La fel de important, nu alterează transpirația normală a pielii. S-a demonstrat că lanolină determină acumularea apei din piele până la nivelul său normal de 10-30%, prin întârzierea fără a inhiba complet pierderea de umiditate trans-epidermică. Lanolina are proprietatea unică de a absorbi de două ori propria greutate a apei. Lanolina are proprietățile fizice de a crește aderența la pielea uscată și de a forma pelicule protectoare pe piele.LANOLIN este autoemulsionant, producând emulsii foarte stabile fără apă și este adesea folosit în această formă hidratată.

    Parametrii tehnici cheie

    Lanolină anhidră USP

    USP LP

    USP X-Tra LP

    USP LP Gardner 5

    USP X-Tra Deodorizat

    USP89

    LanoPure USP modificat

    Culoare, Gardner

    9+ max.

    10+max.

    5+ max.

    8+ max.

    8+ max.

    10 max.

    Miros

    Nici unul

    Nici unul

    Nici unul

    Nici unul

    Nici unul

    Ușoară, caracteristică

    Aciditate, ml

    2,0 max.

    2,0 max.

    2,0 max

    2,0 max.

    2,0 max.

    2,0 max.

    Punct de topire, ℃

    38~44

    38~44

    38~44

    38~44

    38~44

    38~44

    Valoarea iodului, %

    18~36

    18~36

    18~36

    18~36

    18~36

    18~36

    Apă,%

    0,25 max.

    0,25 max.

    0,25 max.

    0,25 max.

    0,25 max.

    0,25 max.

    Frasin,%

    0,1 max.

    0,1 max.

    0,1 max.

    0,1 max.

    0,1 max.

    0,1% max.

    Cloruri,%

    0,035 max.

    0,035 max.

    0,035 max.

    0,035 max.

    0,035 max.

    0,035 max.

    Alcooli cu lanolină gratuită, %

    --

    --

    --

    --

    --

    6,0 max.

    Amoniac

    Îndeplinește USP

    Îndeplinește USP

    Îndeplinește USP

    Îndeplinește USP

    Îndeplinește USP

    Îndeplinește USP

    Acizi/Alcali solubili în apă

    Îndeplinește USP

    Îndeplinește USP

    Îndeplinește USP

    Îndeplinește USP

    Îndeplinește USP

    Îndeplinește USP

    Substanță oxidabilă solubilă în apă

    Îndeplinește USP

    Îndeplinește USP

    Îndeplinește USP

    Îndeplinește USP

    Îndeplinește USP

    Îndeplinește USP

    Alcalinitate

    Îndeplinește USP

    Îndeplinește USP

    Îndeplinește USP

    Îndeplinește USP

    Îndeplinește USP

    Îndeplinește USP

    Petrolatum,%

    1,0 max.

    1,0 max.

    1,0 max.

    1,0 max.

    1,0 max.

    Îndeplinește USP

    Reziduuri de pesticide, ppm

    40 max. (total)

    3,0 maxim (total)

    40 max. (total)

    40 max. (total)

    --

    3,0 max. (total)

    10 max. (individual)

    1,0 max. (individual)

    10 max. (individual)

    10 max. (individual)

    --

    1,0 max. (individual)

    BHT, ppm

    --

    --

    --

    --

    --

    200 max.

    APLICAȚII

    Lanolina este un ester de ceară - un acid lanolinic legat covalent de alcoolul de lanolină (de exemplu, sterol). Lanolina are o funcție similară cu sebumul care provine din glandele sebacee din pielea umană. Sebumul, ca și lanolină, acționează pentru a impermeabiliza părul și pielea. Datorită efectului său hidratant sau emolient (reduce pierderea de apă și mâncărime) și acțiunilor antimicrobiene, lanolina este utilizată în produsele de îngrijire personală, cum ar fi uleiul pentru bebeluși, produsele pentru scutec, medicamente pentru hemoroizi, balsam de buze sau unguent pentru buze crăpate, loțiuni și creme pentru piele, șampoane medicinale, machiaj (ruj, pudră, fond de ten), cremă pentru mamelon pentru mamele care alăptează și creme de ras. Mai mult, există multiple utilizări industriale pentru lanolină, inclusiv ca lubrifiant, producția de piele, aditiv textil ca emolient care face textilele mai moi, în vopsele, lacuri, lacuri, cerneluri și ca impermeabilizare pentru beton.

    - Preparate pentru bebeluși

    - Produse pentru păr și plastifiant spray pentru păr

    - Produse pentru buze

    - Creme și loțiuni protectoare

    - Paste șampoane

    - Cremă pentru bărbierit

    - Creme de protecție solară

    - Ajutoare pentru arsuri

    - Săpun de mână

    - Cosmetice decorative

    - Produse pentru animale de companie


  • Anterior: Lanolină anhidră grad EP
  • Următorul: Lanolină anhidră grad BP

  • Scrie mesajul tău aici și trimite-l nouă