dsdsg

produs

Beta-Arbutin

Scurta descriere:

Pudra de beta arbutină este substanța activă provenită din plante naturale care poate albi și lumina pielea. Pudra de beta-arbutină se poate infiltra rapid în piele fără a afecta concentrația de multiplicare a celulelor și poate preveni eficient activitatea tirozinazei în piele și formarea melaninei. Prin combinarea arbutinei cu tirozinaza, descompunerea și drenajul melaninei sunt accelerate, stropii și petele pot fi eliminate și nu sunt cauzate efecte secundare. Pudra de beta arbutină este unul dintre cele mai sigure și mai eficiente materiale de albire care sunt populare în prezent. Pudra de beta-arbutină este, de asemenea, cea mai competitivă activitate de albire din secolul XXI.

 

 

 


  • Numele produsului: Beta Arbutin
  • Nume INCI: Arbutin
  • Nr CAS: 497-76-7
  • Formulă moleculară: C12H16O7
  • Detaliile produsului

    Etichete de produs

    Beta-Arbutin este adesea denumită Arbutin. Poate fi extras în mod natural din plante precum ursul și sintetizat prin metodă chimică. Beta-arbutina sintetizata este in prezent unul dintre cei mai utilizati agenti de hipopigmentare in cosmetica. Arbutina poate umezi, de asemenea, pielea care arată foarte luminoasă, așa că arbutina este folosită în produse cosmetice pentru iluminarea pielii și agenți de albire. Arbutina a fost folosită și ca medicament.

    Arbutin-6

    Parametrii tehnici cheie:

    Aspect Pulbere albă cristalină
    Test 99,5% min
    Punct de topire 198,5~201,5℃
    Claritatea soluției de apă

    Transparență, incoloră, nicio problemă suspendată

    Claritatea și culoarea soluției Limpede și incoloră
    Valoarea pH-ului soluției apoase 1%. 5,0~7,0
    Rotație optică specifică 【α】D20=-66±2º
    Arsenic ≤2 ppm
    Hidrochinonă ≤10 ppm
    Metal greu ≤10 ppm
    Pierdere prin uscare ≤0,5%
    Rezidu de aprindere ≤0,5%
    Patogen Bacterii: ≤300cfu/gFungus:≤100cfu/g

    Funcție și aplicații:

    Materii prime cosmetice:

    Beta Arbutin este folosită în produsele cosmetice de înaltă calitate. Poate fi folosit ca cremă pentru piele, cremă pentru pistrui, cremă de perle de înaltă calitate, etc. Poate fi folosit nu numai pentru îngrijirea pielii, ci și antiinflamator și anti-iritant.

    HTB1Ahj4RNTpK1RjSZR0q6zEwXXaI.jpg_.webp

    • Funcția medicală:

    (1) Beta arbutina a fost folosită pentru prima dată în domenii medicale ca agent antiinflamator și antibacterian

    (2) Beta arbutina poate fi utilizată pentru a reprima virulența agenților patogeni bacterieni și pentru a preveni contaminarea bacteriilor, Beta arbutina este, de asemenea, utilizată pentru tratarea inflamației alergice a pielii

    Pachet:

    1 kg per pungă de folie de aluminiu și căptușeală de pungă PE, 1 pungi/cutie de carton sau 25 de pungi/tambur din fibră

    201901051513194934217


  • Anterior: Glutation
  • Următorul: Mononucleotidă beta-nicotinamidă (NMN)

  • Scrie mesajul tău aici și trimite-l nouă