dsdsg

produs

Palmitat de ascorbil

Scurta descriere:

Palmitatul de ascorbil (cunoscut și sub denumirea de ester de vitamina C) este o formă neacidă a vitaminei C. Este făcut din acid ascorbic (vitamina C) și acid palmitic (un acid gras). Palmitatul de ascorbil este un antioxidant eficient: ajută la combaterea radicalilor liberi și la stimularea sintezei de colagen.

Palmitatul de ascorbil este o formă foarte biodisponibilă, solubilă în grăsimi de acid ascorbic (vitamina C) și posedă toate proprietățile omoloagelui nativ solubil în apă, adică vitamina C. Este un antioxidant puternic în protejarea lipidelor de peroxidare și este un radical liber. gunoier.


  • Numele produsului: Palmitat de ascorbil
  • Codul produsului : YNR-APT
  • Nume chimic: Hexadecanoat de acid ascorbic
  • Nume general: Palmitat de vitamina C
  • Nr CAS: 137-66-6
  • Formulă moleculară: C22H38O7
  • Detaliile produsului

    Etichete de produs

    Palmitat de ascorbil este forma solubilă în ulei a vitaminei C cunoscută și sub denumirea de ester al vitaminei C, facilitată de legarea cu acidul palmitic. Deoarece este solubil în ulei și non-acid, este mult mai stabil decât forma solubilă în apă a vitaminei C, acid ascorbic L. Din acest motiv, poate fi folosit în mod liber în formulare, fără oxidarea care face produsele dumneavoastră maronii. Oxidarea vitaminei L Acid ascorbic este aceeași oxidare care transformă în verde cupru, maro maro și metal în rugină.  Palmitat de ascorbil este una dintre cele mai stabile forme de vitamina C de utilizat în formulare, deși cea mai stabilă formă ar fi forma încapsulată.

    Palmitatul de ascorbil este ușor absorbit de piele, unde poate combate radicalii liberi care duc la îmbătrânirea nesănătoasă a pielii. Deoarece palmitatul de ascorbil este solubil în ulei, acesta este ușor absorbit, ajungând în țesuturi pentru a oferi multiple beneficii ale vitaminei C. producerea de colagen, prevenirea ridurilor și eliminarea petelor care conferă pielii un aspect îmbătrânit.

    Palmitatul de ascorbil este folosit în mod obișnuit în industria alimentară ca conservant natural pentru uleiuri, vitamine și coloranți. Palmitatul de ascorbil servește și la regenerarea Vitaminei E creând o sinergie de activitate antioxidantă. Alegerea perfectă pentru toate uleiurile, balsamurile și unguentele fără conservanți.

    Parametrii tehnici cheie:

    Aspect Pulbere albă sau galben-albă
    Identificări Absorbție în infraroșu În conformitate cu CRS
    Reacția de culoare Soluția de probă decolorează soluția de 2,6-diclorofenol-indofenol de sodiu
    Rotație optică specifică +21°~+24°
    Intervalul de topire 107℃~117℃
    Conduce NMT 2 mg/kg
    Pierdere prin uscare NMT 2%
    Rezidu la aprindere NMT 0,1%
    Test NLT 95,0% (titrare)
    Conduce NMT 0,5 mg/kg
    Cadmiu NMT 1,0 mg/kg
    Arsenic NMT 1,0 mg/kg
    Mercur NMT 0,1 mg/kg
    Numărul total de microbi aerobi NMT 100 cfu/g
    Număr total de drojdii și mucegaiuri NMT 10 cfu/g
    E coli Negativ
    Salmonella Negativ
    S.Aureus Negativ

    Funcţie:

    1. Păstrați alimentele, fructele și băuturile proaspete și împiedicați-le să producă miros neplăcut. 
    2. Preveniți formarea aminei azotate din acidul azot din produsele din carne. 
    3. Îmbunătățiți calitatea aluatului și faceți alimentele coapte să se extindă la maximum. 
    4. Compensați pierderile de vitamina C de băuturi, fructe și legume în timpul procedurilor de procesare. 
    5. Folosit ca element nutritiv în aditivi, aditivi pentru hrana animalelor.

    Aplicatii:

    1.Calitate alimentară: Ca antioxidant și îmbunătățitor de nutriție alimentară, vitamina C este utilizată în produse din făină, bere, bomboane, dulceață, conserve, băuturi, produse lactate.

    VC Palmitate2. Gradul de medicină: medicamente cu vitamine, prevenirea scorbutului și o varietate de medicamente pentru boli infecțioase acute sau cronice, purpură, carii dentare, abces gingival, anemie. 

    QQ截图20210702115829

    3. Material cosmetic: Vitamina C poate promova formarea de colagen, antioxidarea sa, poate limita petele pigmentare.

    *Creme si lotiuni

    *Produse anti-îmbătrânire

    *Produse de protecție solară

    * Produse anhidre fără conservanți

    QQ截图20210702120952

     


  • Anterior: PEG-75 Lanolină
  • Următorul: Resveratrol

  • Scrie mesajul tău aici și trimite-l nouă