dsdsg

produs

Tetraizopalmitat de ascorbil

Scurta descriere:

Tetraizopalmitatul de ascorbil este un derivat solubil în ulei al vitaminei C care poate fi utilizat în concentrații mai mari fără dezavantaje, tetraizopalmitatul de ascorbil este unul dintre cei mai stabili derivați ai vitaminei C. Cu excepția beneficiilor generale ale vitaminei C pure, tetraizopalmiatul de ascorbil s-a dovedit că oferă Beneficii specifice pentru strălucirea pielii. Comparând acidul ascorbic cu vitamina C pur, tetraizopalmitatul de ascorbil nu va exfolia și nu va irita pielea. Este bine tolerat chiar și de cele mai sensibile tipuri de piele. De asemenea, spre deosebire de vitamina C obișnuită, poate fi folosită în doze mari și timp de până la optsprezece luni fără a se oxida. Tetraizopalmitatul de ascorbil este tetraesterul acidului ascorbic și al acidului izopalmitic. este un derivat de vitamina C, stabil, solubil în ulei, dovedit clinic, care asigură o absorbție percutanată superioară și se transformă eficient în vitamina c liberă în piele. acest ingredient multifuncțional inhibă activitatea tirozinazei intracelulare și a melanogenezei pentru a luminează, reduce deteriorarea celulelor sau ADN-ului induse de UV, oferă o funcționalitate antioxidantă puternică și stimulează sinteza colagenului.


  • Numele produsului: Tetraizopalmitat de ascorbil
  • Codul produsului: YNR-VCAT
  • Nume INCI: Tetraizopalmitat de ascorbil
  • Nr CAS: 183476-82-6
  • Formulă moleculară: C70H128O10
  • Detaliile produsului

    Etichete de produs

    Tetraizopalmitat de ascorbil,numit si Ascorbyl Tetra-2-hexildecanoat,este o moleculă derivată din vitamina C și acid izopalmitic. Efectele produsului sunt similare cu cele ale vitaminei C, cel mai important este capabil să acționeze ca un antioxidant.Tetraizopalmitat de ascorbil reduce producția de agenți oxidanți, care contribuie la deteriorarea celulelor după expunerea la UV sau la pericole chimice. Produsul poate proteja împotriva deteriorarii ADN-ului și a întunecării pielii cauzate de expunerea la UV. De asemenea, aspectul vizual al pielii este îmbunătățit de produs, deoarece promovează sinteza colagenului și acționează ca un agent de hidratare în reducerea rugozității pielii.

    QQ截图20210519150230

    Parametrii tehnici cheie:

    Aspect Lichid incolor până la galben deschis, cu un miros caracteristic slab
    Identificare IR Se conformează
    Test 98,0% min.
    CuloareAPHA)) 100 max.
    Gravitație specifică 0,930-0,943g/ml3
    Indicele de refracție25℃) 1.459-1.465
    Metale grele 20 ppm max.
    Arsenic 2 ppm max.

     

    Aplicatii:

    * * Protecție împotriva daunelor solare * * Repararea daunelor solare

    * * Antioxidant * * Hidratant și hidratare

    * * Stimulează producția de colagen * * Iluminează și luminează

    * * Tratați hiperpigmentarea 

    Proprietăți și beneficii:

    * Absorbție percutanată superioară

    *Inhibă activitatea tirozinazei intracelulare și melanogeneza (albire)

    *Reduce deteriorarea celulelor/ADN-ului induse de UV (protecție UV/antistres)

    *Previne peroxidarea lipidelor si imbatranirea pielii (anti-oxidant)

    * Solubilitate bună în uleiurile cosmetice comune

    *Activitate asemănătoare SOD (antioxidant)

    * Sinteza colagenului si protectia colagenului (anti-imbatranire)

    * Stabil la căldură și la oxidare

    22

    Tetraizopalmitat de ascorbilfuncționează ca un puternic antioxidant și agent de albire, cu capacități atât anti-acnee, cât și anti-îmbătrânire. Este o formă puternică, solubilă în ulei, de ester al vitaminei C. Ca și alte forme de vitamina C, ajută la prevenirea îmbătrânirii celulare prin inhibarea reticulare a colagenului, oxidarea proteinelor și peroxidarea lipidelor. De asemenea, funcționează sinergic cu vitamina E antioxidantă și a demonstrat o absorbție percutanată superioară și o stabilitate. Multe studii au confirmat efectele de iluminare a pielii, fotoprotectoare și hidratante pe care le poate avea asupra pielii. Spre deosebire de acidul L-ascorbic, Tetraizopalmitat de ascorbil nu va exfolia sau irita pielea. Este bine tolerat chiar și de cele mai sensibile tipuri de piele. De asemenea, spre deosebire de vitamina C obișnuită, poate fi folosită în doze mari și timp de până la optsprezece luni fără a se oxida.


  • Anterior: Acid gamma poliglutamic
  • Următorul: Acrilati/C10-30 alchil acrilat polimer încrucișat

  • Scrie mesajul tău aici și trimite-l nouă