dsdsg

produs

D-Pantenol

Scurta descriere:

D-Pantenolul este un lichid limpede care este solubil în apă, metanol și etanol. Are un miros caracteristic și un gust ușor amar. D-Pantenolul este o sursă de vitamina B5 și este folosit ca supliment și aditiv nutrițional.

D-Panthenol este un ingredient activ pentru produse cosmetice sofisticate de îngrijire a pielii și a părului. Îmbunătățește aspectul pielii, părului și unghiilor. Oferă hidratare și beneficii antiinflamatorii pielii și îmbunătățește strălucirea, previne deteriorarea și hidratează părul.


  • Numele produsului: D-Pantenol
  • Codul produsului: YNR-DP100
  • Nume INCI: Pantenol
  • Sinonime: Pantenol, Dexpantenol
  • Nr CAS: 81-13-0
  • Formulă moleculară: C9H19NO4
  • Funcție: Humectant
  • Detaliile produsului

    Etichete de produs

    D-Pantenol este un derivat lichid vâscos al acidului pantotenic și a fost dezvoltat special pentru aplicații topice. Foarte solubil în apă, ușor solubil în alcool, solubil în glicerol, ușor solubil în eter, insolubil în uleiuri vegetale, uleiuri minerale și grăsimi.

    QQ截图20210525114915
    Parametrii tehnici cheie:

    Identificare A Conform cu USP
    Identificare B Conform cu USP
    Identificare C Conform cu USP
    Aspect Lichid incolor, vâscos și limpede
    Test (pe bază anhidră) 98,0%~102,0%
    Rotație optică specifică +29°~+31,5°
    Limita de aminopropanol Nu mai mult de 1,0%
    Locuiți la aprindere Nu mai mult de 0,1%
    Indice de refracție (20℃) 1.495~1.502
    Metale grele Nu mai mult de 20 ppm

    Aplicatii:

    D-PANTHENOL este un derivat lichid vâscos al acidului pantotenic și a fost special dezvoltat pentru aplicare locală, forma sa alcoolică este ușor de pătruns în piele, păr și unghii. D-PANTHENOL este considerat un ingredient multi-activ pentru cosmetice datorită proprietăți fizico-chimice în:

    *Pătrunde relativ adânc în piele

    *Legarea apei și/sau reținerea apei

    *Fiind transformat în acid pantotenic în piele și păr după administrare locală creând activități provitamina B5.

    D-PANTHENOL poate fi considerat un ingredient cosmetic ideal care poate îmbunătăți îngrijirea pielii și părului, precum și poate proteja împotriva stresului mediului. Acțiunile cosmetologice ale D-PANTHENOL se bazează pe următoarele constatări:

    *Imbunatatirea activitatii mitotice (regenerare celulara)

    *Accelerarea epitelizării și a granulării după arsuri, ulcerații eczeme, radioterapie și chirurgie plastică.

    * Îmbunătățirea simptomelor inflamațiilor.

    *Consolidarea rădăcinilor și a firelor de păr.

    *Protecție împotriva erupțiilor cutanate produse de amoniac.


  • Anterior: Acid Cojic
  • Următorul: Carbomer 941

  • Scrie mesajul tău aici și trimite-l nouă