dsdsg

produs

DL-Pantenol pulbere

Scurta descriere:

DL-Panthenol este Pro-vitamina acidului D-Pantotenic (Vitamina B5) pentru utilizare în produsele de îngrijire a părului, a pielii și a unghiilor. DL-Panthenol este un amestec racemic de D-Panthenol și L-Panthenol. DL Panthenol, este un balsam bine cunoscut care redă strălucirea și strălucirea părului tern, în același timp îmbunătățește rezistența la tracțiune. În plus, DL-Pantenolul este un agent de condițire a pielii și un hidratant eficient.

 


  • Numele produsului: DL-Pantenol
  • Codul produsului: YNR-DL100
  • Nume INCI: Pantenol
  • Sinonime: DL Pantenol, provitamina B5, Pantenol, formă DL
  • Nr CAS: 16485-10-2
  • Formulă moleculară: C9H19NO4
  • Funcție: Humectant
  • Detaliile produsului

    Etichete de produs

    DL-Pantenol este un mare umectant, cu formă de pulbere albă, solubil în apă, alcool, propilenglicol.DL-Pantenol mai este cunoscut ca Provitamina B5,care joacă un rol cheie în metabolismul intermediar uman. Deficitul de vitamina B5 poate duce la multe tulburări dermatologice.DL-Pantenol se aplica in aproape toate tipurile de preparate cosmetice.DL-Pantenol îngrijește părul, pielea și unghiile. În piele, DL-Pantenolul este un umectant cu penetrare profundă. DL-Pantenolul poate stimula creșterea epiteliului și are un efect antiflogistic pentru a promova vindecarea rănilor. În păr, DL-Pantenolul poate menține umezeala îndelung și previne deteriorarea părului. DL-Pantenolul poate, de asemenea, să îngroașe părul și să îmbunătățească strălucirea și strălucirea. În îngrijirea unghiilor, DL-Pantenolul poate îmbunătăți hidratarea și conferă flexibilitate. Este adesea folosit în cele mai bune produse de îngrijire a pielii și a părului, este adăugat în multe balsamuri, creme , și loțiuni. Poate fi folosit pentru a trata inflamația pielii, pentru a reduce roșeața și pentru a adăuga proprietăți de hidratare la creme, loțiuni, produse de îngrijire a părului și a pielii.

    QQ截图20210531101317

    Parametrii tehnici cheie:

    Identificare A Absorbție în infraroșu
    Identificare B Se dezvoltă o culoare albastru intens
    Identificare C Se dezvoltă o culoare roșu purpuriu intens
    Aspect Pulbere albă bine dispersată
    Test 99,0%~102,0%
    Rotatie specifica -0,05°~+0,05°
    Intervalul de topire 64,5℃~68,5℃
    Pierdere prin uscare Nu mai mult de 0,5%
    Aminopropanol Nu mai mult de 0,1%
    Metale grele Nu mai mult de 10 ppm
    Redidue la aprindere Nu mai mult de 0,1%

    Aplicatii:

    Pudra DL-Pantenol este solubilă în apă și deosebit de utilă în formulările de îngrijire a părului, dar poate fi folosită și pentru îngrijirea pielii și a unghiilor. Această vitamină este adesea denumită Pro-Vitamina B5. Va conferi hidratare de lungă durată și se spune că crește rezistența firului de păr, menținând în același timp netezimea și strălucirea sa naturală; unele studii raportează că pantenolul va preveni deteriorarea părului cauzată de supraîncălzirea sau uscarea excesivă a părului și a scalpului. Condiționează părul fără acumulare și reduce daunele cauzate de vârfurile despicate. Pantenolul hidratează profund pielea, ajutând la prevenirea pierderii de umiditate a pielii, îmbunătățind în același timp elasticitatea și frecvența pielii, ceea ce ajută la încetinirea și reducerea semnelor de îmbătrânire. Pe lângă aceasta, ajută la fermitatea și tonifierea pielii prin producerea de acetilcolină. Adăugat adesea în faza apoasă a unei formulări cosmetice, acționează ca humectant, emolient, hidratant și îngroșător.

    *Îngrijirea părului

    *Creme de fata

    * Spalaturi corporale

    * Creme hidratante faciale

    * Detergenți

    QQ截图20210531095943

    Beneficiile Pantenolului

    1. Repara si intareste parul deteriorat, ingroasa parul, reduce varfurile despicate si creste rezistenta la tractiune a parului
    2. Stimulează vindecarea rănilor. Se revendică sinergia cu oxidul de zinc.
    3. Îmbunătățește repararea barierei pielii și reduce inflamația după iritația indusă de lauril sulfat de sodiu.
    4. Activitate antiinflamatoare. Poate crește factorul de protecție solară (SPF).
    5. Pantenolul stimulează proliferarea fibroblastelor dermice și poate accelera turnover-ul celular.
    6. Are beneficii anti-imbatranire. Este revendicat sinergismul cu niacinamida (Vitamina B-3).
    7. Este o cremă hidratantă penetrantă. Poate pătrunde și hidrata unghiile și părul.
    8. Protejează buzele împotriva herpesului indus de soare.


  • Anterior: Carbomer 941
  • Următorul: Carbomer 980

  • Scrie mesajul tău aici și trimite-l nouă