dsdsg

produs

Dipalmitat de acid kojic

Scurta descriere:

Dipalmitatul de acid Kojic este un ester al acidului Kojic care oferă o stabilitate superioară. Acidul Kojic în sine poate fi predispus la instabilitate, cu schimbări de culoare care apar în timp, în timp ce Dipalmitatul Kojic își păstrează stabilitatea pentru mai mult timp. Este folosit ca ingredient pentru albirea pielii și pentru a reduce apariția petelor de vârstă. Dipalmitatul de Acid Kojic oferă efecte mai eficiente de iluminare a pielii.


  • Numele produsului: Dipalmitat de acid kojic
  • Nume INCI: Kojic Dipalmitate
  • Nr CAS: 79725-98-7
  • Formula moleculei: C38H66O6
  • Detaliile produsului

    Etichete de produs

    Dipalmitat de acid kojic (KAD) este un produs derivat din Acid Cojic, este cunoscut și ca Kojic Dipalmitate.Dipalmitat de acid kojiceste un agent popular de albire a pielii. Înainte de a introduceKojic Dipalmitat acid.KojicAcidul este fermentat și purificat de glucoză sau zaharoză sub acțiunea koji. Mecanismul său de albire este de a inhiba atât activitatea tirozinazei, cât și activitatea N-DHICA oxidase. De asemenea, poate bloca polimerizarea dihidroxiindolului. Acidul Kojic este un singur agent de albire rar care inhibă simultan mai multe enzime. Există pe piață cremă cu acid Kojic, săpun cu acid Kojic. Cu toate acestea, acidul kojic utilizat pentru piele este înlocuit treptat de derivații săi.

    QQ截图20210521154407

    Parametrii tehnici cheie:

    Aspect Pulbere de cristal albă sau aproape albă
    Test 99,0% min.
    Punct de topire 93,0~97,0
    Pierdere prin uscare 0,5% max.
    Rezidu la aprindere 0,5% max.
    Metale grele 3 ppm max.
    Arsenic 2 ppm max.

    Aplicatii:

    Datorită acidului Kojic este instabil la lumină, căldură și ionii metalici. Nu este ușor absorbit de piele. Deci derivații Acidului Kojic au luat ființă. Cercetătorii au dezvoltat o serie de derivați ai acidului kojic pentru a îmbunătăți performanța acidului kojic. Derivații nu numai că au același mecanism de albire ca și acidul cojic, dar au și performanțe mai bune decât acidul cojic.

    Cel mai popular agent de albire cu Acid Kojic de pe piață este Dipalmitatul de Acid Kojic (KAD). Este un derivat diesterificat al acidului cojic. S-a descoperit că combinația de KAD și derivați de glucozamină va crește efectul de albire a pielii.

    KAD-2

    Dipalmitat de acid kojic VS Acid Cojic

    Dipalmitatul de Acid Kojic este un derivat modificat de Acid Kojic care nu numai că învinge instabilitatea față de lumină, căldură și ionii metalici, dar păstrează și proprietatea excelentă de a inhiba activitatea tirozinazei în pielea umană și previne formarea melaninei. Este mai eficient decât acidul kojic. Kojic Dipalmitate poate produce efecte excelente în tonifierea uniformă a pielii, combaterea petelor de vârstă, a semnelor de sarcină, a pistruilor, precum și a tulburărilor generale de pigmentare a pielii feței și corpului. Spre deosebire de acidul Kojic, care cauzează adesea probleme de stabilitate a produsului, cum ar fi schimbări de culoare, Dipalmitatul de acid Kojic oferă o stabilitate excelentă a produsului fără probleme de instabilitate a culorii.

    1. Iluminarea pielii: Dipalmitatul de acid Kojic oferă efecte mai eficiente de iluminare a pielii. În comparație cu acidul kojic, dipalmitatul kojic sporește semnificativ efectele inhibitoare asupra activității tirozinazei, care interzice formarea melaninei. Ca agent de albire a pielii solubil în ulei, este mai ușor să fie absorbit de piele.

    2. Stabilitate la lumină și la căldură: Dipalmitatul de acid kojic este stabil la lumină și căldură, dar acidul kojic tinde să se oxideze în timp.

    3. Stabilitate pH: Dipalmitatul de acid Kojic este stabil într-un interval larg de pH de 4-9, ceea ce oferă flexibilitate formulatorilor.

    4. Stabilitatea culorii: Dipalmitatul de acid Kojic nu devine maro sau galben în timp, deoarece Dipalmitatul de acid Kojic este stabil la pH, lumină, căldură și oxidare și nu se complexează cu ionii metalici, ceea ce duce la stabilitatea culorii.

     


  • Anterior: Copolimer de acrilați
  • Următorul: Acid Cojic

  • Scrie mesajul tău aici și trimite-l nouă

    produse asemanatoare