dsdsg

știri

Știri din industrie

  • Polyquaternium-10/Hydroxyethylcellulose Ethoxylate/Cationic cellulose

    Poliquaternium-10/Hidroxietilceluloză Etoxilat/Celuloză cationică

    Polyquaternium-10 este un balsam natural compatibil cu surfactantul utilizat într-o gamă largă de produse de îngrijire personală. Polyquaternium-10 este un balsam cationic solubil in apa, usor si foarte compatibil cu o gama larga de sisteme anionice, amfotere, neionice si cationice. Folosit în principal în păr...
    Citeste mai mult
  • Resveratrol – the ground-breaking ingredient

    Resveratrol - ingredientul inovator

    Resveratrolul este un compus polifenolic găsit pe scară largă în plante. În 1940, japonezii au descoperit pentru prima dată resveratrolul în rădăcinile plantelor veratrum album. În anii 1970, resveratrolul a fost descoperit pentru prima dată în cojile de struguri. Resveratrolul există în plante în forme libere trans și cis; ambele forme au biooxidant antioxidant...
    Citeste mai mult
  • Hyaluronic Acid in your body

    Acid hialuronic în corpul tău

    Acidul hialuronic este molecula miracolă iubitoare de apă a naturii, care hidratează sistemul cu capacitatea sa de a absorbi până la 1000 de ori greutatea sa în apă. Beneficiile obținute din administrarea sau utilizarea HA sunt destul de unice pentru fiecare individ și pot fi găsite în întregul corp, inclusiv pe piele, articulații...
    Citeste mai mult
  • Ascorbyl Tetraisopalmitate——Quick order 100kg

    Tetraizopalmitat de ascorbil——Comandă rapidă 100 kg

    Datorită deciziei clientului nostru de a comanda 100 kg de tetraizopalmitat de Ascorbyl într-un timp atât de scurt. Aplicarea tetraizopalmitatului de ascorbil: * * Protecție împotriva daunelor solare * * Repararea daunelor solare * * Antioxidant * * Hidratant și hidratant...
    Citeste mai mult
  • Kojic acid vs Hydroquinone in skin care

    Acidul Kojic vs Hidrochinonă în îngrijirea pielii

    Acidul Kojic și hidrochinona sunt două dintre cele mai populare substanțe active utilizate în îngrijirea pielii pentru iluminarea pigmentării. Sunt folosite în multe produse de îngrijire a pielii și ajută la tratarea hiperpigmentării, a petelor întunecate, a leziunilor solare etc., la îmbunătățirea aspectului decolorării și a strălucirii pielii. Ele pot inhiba puternic...
    Citeste mai mult
  • The whitening and freckle removing function of Arbutin

    Funcția de albire și de îndepărtare a pistruilor a Arbutinei

    Arbutina poate fi extrasă în mod natural din plante precum ursul și sintetizată prin metodă chimică. Arbutina sintetizata este in prezent unul dintre cei mai utilizati agenti de hipopigmentare in cosmetica. Arbutina poate umezi, de asemenea, pielea care arată foarte deschisă, așa că arbutina este folosită pentru iluminarea pielii...
    Citeste mai mult
  • The application and benefits of Kojic Acid

    Aplicarea și beneficiile acidului kojic

    Ce este acidul kojic? Acidul kojic este o mană divină pentru oricine se luptă cu petele întunecate și pielea plictisitoare. Este un ingredient minune prezent în cremele și serurile pentru strălucirea pielii și vă voi spune de ce. Ce este un agent care este extras din diferite tipuri de ciuperci, în special din diferitele tulpini de A...
    Citeste mai mult
  • Skin white  Anti-Freckle agent Arbutin

    Agent anti-pistrui alb pentru piele Arbutin

    Introducere Arbutina, (hidrochinonă-O-beta-D-glucopiranozidă) un derivat natural -d-glucopiranozid al hidrochinonei. Hidrochinona glucozidă este un compus derivat din botanică care se găsește în anumite specii de plante, cum ar fi ursul, merisoarele, afinele, grâul, perele și fructele proaspete...
    Citeste mai mult
  • Why Choose Ascorbyl Tetraisopalmitate as your skin care ingredient?

    De ce să alegeți Ascorbyl Tetraisopalmitate ca ingredient pentru îngrijirea pielii?

    \ct Nume: Ascorbyl Tetraisopalmitate Nume INCI: Ascorbyl Tetraisopalmitate Nr. CAS: 183476-82-6 Vitamina C are multe funcții ca ingredient cosmetic, inclusiv iluminarea pielii, promovarea sintezei de colagen și inhibarea peroxidării lipidelor. Ascorbyl Tetraizopalmitatul este stabil la temperatură ridicată. ..
    Citeste mai mult
  • Plant Extract Naringenin

    Extract de plante Naringenin

    Naringenina este o substanță albă, cristalină, obținută prin descompunerea naringinei. Naringenina este un compus natural (un flavonoid) care se găsește în fructe precum grepfrut, portocale și roșii. Are efecte antioxidante și antiinflamatorii. Suplimentele pe bază de naringenină sunt promovate pe...
    Citeste mai mult
  • Kojic Acid Dipalmitate VS Kojic Acid

    Dipalmitat de Acid Kojic VS Acid Kojic

    Dipalmitatul de Acid Kojic este un derivat modificat de Acid Kojic care nu numai că învinge instabilitatea față de lumină, căldură și ionii metalici, dar păstrează și proprietatea excelentă de a inhiba activitatea tirozinazei în pielea umană și previne formarea melaninei. Este mai eficient decât Kojic...
    Citeste mai mult