dsdsg

produs

Acid oligo hialuronic

Scurta descriere:

Acidul oligo hialuronic este un fragment molecular de HA cu o masă moleculară relativă mai mică de 10.000, care este dezvoltat și produs de enzimele proprii ale companiei și de tehnologia unică de digestie a enzimelor, cunoscută și sub numele de hialuronat de sodiu hidrolizat. Produsul poate pătrunde în epidermă și dermă, și are activități biologice precum hidratarea profundă, eliminarea radicalilor liberi, repararea celulelor deteriorate, îmbunătățirea activității celulelor, calmarea sensibilității, antiinflamatoare și reglarea funcției imunitare a pielii.


  • Numele produsului: Acid oligo hialuronic
  • Codul produsului: YNR-MINIHA
  • Nume INCI: Acid hialuronic
  • NR CAS: 9004-61-9
  • Greutate moleculară: <10KDa
  • Detaliile produsului

    Etichete de produs

    Acid oligo hialuronic este un fragment molecular HA cu o masă moleculară relativă mai mică de 10.000Da (10KDa), care este dezvoltat și produs de propriile enzime ale companiei și de tehnologia unică de digestie a enzimelor, cunoscută și sub numele de hialuronat de sodiu hidrolizat. Produsul poate pătrunde în epidermă și dermă. și are activități biologice precum hidratarea profundă, eliminarea radicalilor liberi, repararea celulelor deteriorate, îmbunătățirea activității celulelor, calmarea sensibilității, antiinflamatoare și reglarea funcției imunitare a pielii.

    Oligo hyaluronic acid-3

    Parametrii tehnici cheie:

    Aspect

    pudră albă

    Acid glucuronic

    45,0% min.

    Transparență (soluție de apă 0,5%) 99,0% min
    pH (soluție de apă 0,1%)

    3,0 ~ 5,0

    Greutate moleculară 10KDa max.

    Proteină

    0,1% max.
    Pierdere prin uscare 10,0% max.
    Frasin 5,0% max.
    Metale grele 20 ppm max.
    Batceria contează 100 ufc/g max.
    Mucegai și drojdie 50 ufc/g max.
    Staphylococcus aureus Negativ
    Pseudomonas aeruginosa Negativ

    Caracteristici:

    1. Greutatea moleculară a Acid oligo hialuronic este mai mică de 10KDa. Greutatea moleculară ultra-scăzută îl face să aibă efect de hidratare și hidratare profundă. Proprietatea de hidratare este de 6-7 ori mai mare decât a hialuronatului de sodiu obișnuit, care poate crește foarte mult conținutul de apă din piele;

    2. Oligo Acid hialuronic are o absorbție și permeabilitate extrem de ridicate, poate pătrunde în stratul cornos al pielii, poate elimina radicalii liberi, repara celulele deteriorate, îmbunătățește activitatea celulară și hrănește stratul cornos al pielii;

    3. Acidul oligo hialuronic poate pătrunde adânc în derm, este ușor de absorbit de piele, se combină cu celulele pielii, reglează metabolismul pielii, promovează circulația sângelui, face pielea umedă și elastică, întârzie îmbătrânirea pielii, întinerește pielea și formează un hidratant puternic pentru piele Sprijin si protectie;

    4.Acidul Hialuronic Oligo are, de asemenea, o activitate biologică ridicată, cum ar fi promovarea proliferării și diferențierii celulelor epidermice, ajutând la repararea daunelor UVA, promovarea vindecării rănilor, ameliorarea sensibilității, reglarea antiinflamatoare și imună.

    Aplicatii:

    Produse de frumusețe: ruj, fard de ochi, fond de ten etc.

    Îngrijirea pielii: cremă, emulsie, esență, loțiune, gel, mască facială etc.

    Curățare: demachiant facial, spălare corporală etc.

    Produse pentru păr: șampon, balsam de păr, gel de coafat, restaurator de păr etc.

     


  • Anterior: Peptida de mazăre hidrolizată
  • Următorul: Ergotioneina

  • Scrie mesajul tău aici și trimite-l nouă