Ingrediente de îngrijire personală

  • DL -Panthenol Powder

    DL -Pantenol Pulbere

    DL-Pantenolul este un mare agent de umectare, sub formă de pulbere albă, solubil în apă, alcool, propilen glicol. DL-Pantenol este, de asemenea, cunoscut sub numele de Provitamina B5, care joacă un rol cheie în metabolismul intermediar uman. Deficitul de vitamina B5 poate duce la multe tulburări dermatologice. DL-Pantenol se aplică în aproape toate tipurile de preparate cosmetice. DL-Pantenol îi pasă de păr, piele și unghii. În piele, DL-Pantenol este un umectanți cu penetrare profundă. DL-Pantenol poate stimula creșterea epiteliului și are un...
  • DL -Panthenol 50%

    DL -Pantenol 50%

    DL-Panthenol 50% este un mare humectant, este un lichid vâscos incolor până la galben pal, solubil în apă, alcool, propilen glicol. DL-Panthenol este, de asemenea, cunoscut sub numele de Provitamina B5, care joacă un rol cheie în metabolismul intermediar uman. de vitamina B5 poate duce la numeroase tulburări dermatologice.DL-Panthenol se aplică în aproape toate tipurile de preparate cosmetice.LD-Panthenol îi îngrijește părul, pielea și unghiile.În piele, DL-Panthenol este un umectanți cu penetrare profundă. gro ...
  • DL -Panthenol 75%

    DL-Pantenol 75%

    DL-Panthenol 75% este un mare humectant, este un lichid vâscos incolor până la galben pal, solubil în apă, alcool, propilen glicol. DL-Panthenol este, de asemenea, cunoscut sub numele de Provitamina B5, care joacă un rol cheie în metabolismul intermediar uman. de vitamina B5 poate duce la numeroase tulburări dermatologice.DL-Panthenol se aplică în aproape toate tipurile de preparate cosmetice.LD-Panthenol are grijă de păr, piele și unghii.În piele, DL-Panthenol este un umectant cu penetrare profundă.DL-Panthenol poate stimula gro ...
  • D -Panthenol

    D -Pantenol

    D-Panthenol este un derivat lichid vâscos al acidului pantotenic și a fost special dezvoltat pentru aplicații topice. Foarte solubil în apă, ușor solubil în alcool, solubil în glicerol, ușor solubil în eter, insolubil în uleiuri vegetale, uleiuri minerale și grăsimi. Parametri tehnici cheie: Identificare A Conform USP Identificare B Conform USP Identificare C Conform USP Aspect Incolor, Viscos și lichid limpede Test (bază anhidră) 98,0% ~ 102,0% Specificații ...
  • D -Panthenol 75%

    D-Pantenol 75%

    D-Panthenol 75% este un derivat lichid vâscos al acidului pantotenic și a fost special dezvoltat pentru aplicații topice. Foarte solubil în apă, ușor solubil în alcool, solubil în glicerol, ușor solubil în eter, insolubil în uleiuri vegetale, uleiuri minerale și grăsimi . Parametri tehnici cheie: Aspect Lichid incolor, viscos și limpede Identificări Reacție pozitivă Test (HPLC) 75,0 ~ 78,5% Apă (Karl Fischer) Nu mai mult de 0,1% Rotație optică specifică + 29 ° ~ + 31,5 ° Am ...
  • D-Calcium Pantothenate

    D-Pantotenat de calciu

    Pantotenatul de calciu D este sarea de calciu a vitaminei B5 solubile în apă, care se găsește omniprezent în plante și țesuturi animale cu proprietăți antioxidante. Pentotenatul este o componentă a coenzimei A și o parte a complexului de vitamina B2. Vitamina B5 este un factor de creștere și este esențială pentru diferite funcții metabolice, inclusiv metabolismul glucidelor, proteinelor și acizilor grași. Această vitamină este, de asemenea, implicată în sinteza lipidelor de colesterol, a neurotransmițătorilor, a hormonilor steroizi și a hemoglo ...
  • Ascorbyl Tetraisopalmitate

    Tetraisopalmitate de ascorbil

    Tetraisopalmitat de ascorbil, numit și ascorbat de tetrahexildecie, este o moleculă derivată din vitamina C și acid izopalmitic. Efectele produsului sunt similare cu cele ale vitaminei C, cel mai important fiind că poate acționa ca un antioxidant. Ascorbyl Tetraisopalmitate reduce producția de agenți oxidanți, care contribuie la deteriorarea celulelor după expunerea la pericolele UV sau chimice. Prodcutul poate proteja împotriva deteriorării ADN-ului și întunecării pielii cauzate de expunerea la UV. Și, aspectul vizual al pielii ...
  • Biotin

    Biotina

    Biotina denumită și D-Biotină, Vitamina H, Vitamina B7, este albă sau aproape albă, pulbere de cristalină sau cristale incolore, foarte puțin solubile în apă, alcool, practic insolubile în acetonă. Se dizolvă în soluții diluate de hidroxizi alcalini. Parametri tehnici cheie Aspect Pulbere albă sau alb murdar Identificări (A, B, C) Conform testului USP 97,5% ~ 100,5% Impurități Impurități individuale: nu mai mult de 1,0% Impurități totale: nu mai mult de 2,0% Rotație specifică + 89 ° ~ + 93 ° Resi ...
  • Coenzyme Q10

    Coenzima Q10

    Coenzima Q10 este implicată ca o componentă a mitocondriilor în producerea de energie a celulelor. Are, de asemenea, un efect antioxidant, atât de utilizat pe scară largă în fiziologie, farmacie, cosmetică și protecția sănătății. Este pulbere de cristal galben sau galben deschis, inodor, insipid, ușor solubil în cloroform, benzen și tetraclorură de carbon; solubil în acetonă, eter, eter de petrol; ușor solubil în etanol; insolubil în apă sau metanol. Acesta va fi descompus în substanțe roșii în lumină, stabil ...
  • Magnesium Ascorbyl Phosphate

    Fosfat de ascorbil de magneziu

    Fosfatul de ascorbil de magneziu este un derivat foarte stabil al vitaminei C (sare de magneziu a acidului L-ascorbic mono-dihidrogen fosfat) care nu se degradează în formulele care conțin apă. luminează și luminează pielea și ca antiinflamator. Este, de asemenea, un puternic antioxidant. Este considerat un excelent agent de albire non-iritant al sakinului care inhibă celulele pielii să producă melanină și lumină ...
  • Sodium Ascorbyl Phosphate

    Fosfat de ascorbil de sodiu

    Fosfat de ascorbil fosfat de sodiu derivat al vitaminei C, vitamina C se bazează pe știința și tehnologia modernă pentru prelucrarea materiilor prime realizate folosind acest produs, fie oral, fie absorbit prin piele în corp, poate fi digerat rapid de fosfatază pentru a elibera vitamina C, vitamina C joacă funcții fiziologice și biochimice unice. Fosfatul de sodiu Vitamina C Vitamina C are toată eficacitatea ambelor. Vitamina C depășește, de asemenea, ioni sensibili la lumină, căldură și metal, ...
  • Kojic Acid

    Acid kojic

    Acidul kojic este cunoscut sub numele de 5- hidroxil -2- hidroximetil -1 și 4-piranonă. Este un compus organic acid slab produs prin fermentarea microorganismelor. Acidul tramperic fin este un ac alb sau gălbui ca cristalul; ușor solubil în apă, alcool și acetonă, ușor solubil în eter, acetat de etil, cloroform și piridină, insolubil în benzen; formula sa moleculară este C6H6O4, Greutate moleculară 142,1, Punct de topire 153 ~ 156 ℃. Parametrii tehnici cheie Aspect Cristal alb sau alb murdar Ca ...