dsdsg

produs

Floretina

Scurta descriere:

Phloretin este un nou agent natural de albire a pielii, în principal în mere, pere și alte fructe suculente și coajă de rădăcină. Phloretin poate fi folosit în măști faciale, creme de îngrijire a pielii, loțiuni și seruri. Pentru pulberea cristalină alb perlat, solubilă în etanol și acetonă, aproape insolubilă în apă.


  • Numele produsului: : Floretina
  • Nume INCI: : Floretina
  • Sinonime: : trihidroxifenol acetonă 2,4,6-trihidroxi-3-(4-hidroxifenil) propiofenonă
  • Nr CAS: : 60-82-2
  • Formulă moleculară: : C15H14O5
  • Detaliile produsului

    Etichete de produs

    Floretina este un dihidrochalcon, un tip de fenol natural. Floretina este un membru al clasei dihidrochalconelor care este dihidrochalconă substituită cu grupări hidroxi în pozițiile 4, 2′, 4′ și 6′. Are rol de metabolit al plantelor și agent antineoplazic. Derivă dintr-o dihidrochalconă.

    Floretina este un polifenol vegetal cu structură dihidrochalconică. Este prezent în coaja și coaja rădăcinii fructelor suculente precum merele și perele și în diferite sucuri de legume. Phloretin are activități biologice abundente, cum ar fi anti-oxidare, anti-tumorală, scăderea zahărului din sânge, protecția vaselor de sânge, etc. Și Phloretin poate inhiba activitatea tirozinazei, crește permeabilitatea pielii. De asemenea, ajută alte ingrediente de albire să intre în piele pentru a-și exercita activitatea biologică. În același timp, Phloretin poate elimina radicalii liberi, reduce daunele keratinocitelor cauzate de razele ultraviolete; si are si activitate antibacteriana. Are multe efecte de frumusețe, inclusiv anti-îmbătrânire, albirea pielii, antiinflamație și eliminarea acneei. Floretina poate dilua pigmentarea și poate albi pielea. Efectul său este mai bun decât alți agenți de albire obișnuiți, cum ar fi acidul kojic și arbutina. Este un nou agent de albire preferat pe piața cosmeticelor.

    phloretin-5

    Parametrii tehnici cheie:

    Articol Specificație
    Test (HPLC) ≥98,0%
    organoleptic
    Aspect Pudra fina
    Culoare Aproape alb
    Miros Caracteristică
    Caracteristici fizice
    Dimensiunea particulelor 95% Prin 80 de ochiuri
    Pierdere prin uscare ≤5,0%
    Continut de cenusa ≤0,1%
    Metale grele
    Total de metale grele ≤10,0 ppm
    Plumb (Pb) ≤1,0 ppm
    Arsenic(As) ≤1,0 ppm
    mercur (Hg) ≤0,1 ppm
    Cadmiu (Cd) ≤1,0 ppm
    metanol ≤100 ppm
    Etanol ≤1000 ppm
    Teste microbiologice
    Număr total de plăci ≤1000cfu/g
    Drojdie și mucegai ≤100cfu/g
    E coli. Negativ
    Salmonella Negativ
    Stafilococ Negativ

    Aplicatii:

    Phloretin este un nou tip de agent natural de albire a pielii dezvoltat recent în țări străine. Phloretin are efecte antioxidante, antiinflamatorii, de protecție solară, promovând absorbția pielii, albirea, hidratarea, efectele antibacteriene și împotriva căderii părului, poate fi folosită în toate tipurile de produse cosmetice, deci va fi utilizat pe scară largă în multe tipuri de cosmetice și produse de îngrijire, precum mască facială, loțiune, cremă, cremă, protecție solară, șampon și balsam.

    Beneficii:

    Albirea pielii; Antiinflamatoare și antibacteriene; Blocaj solar; Antioxidare; Hidratant; Anti-caderea parului.

    phloretin-9


  • Anterior: Alantoina
  • Următorul: Hesperetin

  • Scrie mesajul tău aici și trimite-l nouă