dsdsg

produs

Polyquaternium-47

Scurta descriere:

Polyquaternium-47 este o soluție apoasă a unui terpolimer amfoter constând din acid acrilic, clorură de metacrilamidopropil trimetil amoniu și acrilat de metil. Este compatibil cu majoritatea surfactanților anionici și amfoteri. In produsele de ingrijire a parului, ofera conditionare, descurcarea, umezeala reduce etansitatea dupa uscarea pielii. Oferă hidratare și lubrifiere excelente. Produsele lichide de curățare dobândesc o spumă mai bogată, mai groasă, cu o stabilitate îmbunătățită. Conține benzoat de sodiu ca conservant.


  • Numele produsului: Polyquaternium-47
  • Codul produsului: YNR-PQ47
  • Nume INCI: Polyquaternium-47
  • Nr CAS: 197969-51-0
  • Formulă moleculară: C18H33CIN2O5
  • Detaliile produsului

    Etichete de produs

    Polyquaternium-47 este un terpolimer cuaterizat din acid acrilic, acrilat de metil și acrilamidă de metil, compatibil cu surfactant anionic.Polyquaternium-47 este miscibil în apă și se adaugă în formulă la temperatura camerei. Oferă o descurcare remarcabilă și o pieptănare uscată și umedă atunci când este utilizat în produsele de îngrijire a părului și a pielii.

    Parametrii tehnici cheie:

    Aspect (25℃) Lichid vascos transparent incolor sau gălbui
    Continut solid 19,0~21,0%
    Valoarea pH-ului (10% în soluție apoasă) 4,0~7,5
    Vâscozitate (25℃, mPa.s) 8.000~25.000

    Aplicatii:

    Polyquaternium-47 acționează ca formator de peliculă și fixator de păr și agent de condițire a pielii, utilizat în produsele de îngrijire a părului și de îngrijire a pielii cu doze de 0,5 ~ 5,0%. În produse de păr: produse de relaxare, decolorare, vopsele, șampoane, balsamuri, produse de coafat și permanente Waves; în produsele de îngrijire a pielii: creme hidratante, loțiuni, geluri de baie, săpunuri lichide, săpunuri, produse de bărbierit și deodorante.

    Beneficii și performanță:

    * Solubil în apă, ușor de utilizat.

    * Soluția de apă este limpede, în special se aplică balsamului de clătire transparent.

    *Afinitiv la cheratina părului și a pielii, fără acumulare.

    * Oferă părului și pielii senzația de lubrifiere și umiditate.

    * Îmbunătățește pieptănabilitatea uscată și umedă, manevrarea părului.

    * Descurcarea remarcabila.

    *Compatibil cu toate tipurile de surfactant.


  • Anterior: Acid L-ascorbic 2-Glucozid
  • Următorul: Lanolină anhidră grad EP

  • Scrie mesajul tău aici și trimite-l nouă