dsdsg

produs

Resveratrol

Scurta descriere:

Resveratrolul este un compus polifenolic găsit pe scară largă în plante. În 1940, japonezii au descoperit pentru prima dată resveratrolul în rădăcinile plantelor veratrum album. În anii 1970, resveratrolul a fost descoperit pentru prima dată în cojile de struguri. Resveratrolul există în plante în forme libere trans și cis; ambele forme au activitate biologică antioxidantă. Izomerul trans are o activitate biologică mai mare decât cis. Resveratrolul nu se găsește numai în pielea strugurilor, ci și în alte plante, cum ar fi Polygonum cuspidatum, alune și dud. Resveratrolul este un antioxidant natural și un agent de albire pentru îngrijirea pielii.


  • Numele produsului: Resveratrol
  • Codul produsului: YNR-RESV
  • Nume INCI: Resveratrol
  • Sinonime: TRANS-3,4,5-TRIHIDROXISTILBEN;TRANS-3,5,4'-STILBENETRIOL;TRANS-RESVERATROL;TRANS-1,2-(3,4',5-TRIHIDROXIDIFENIL)ETILEN;RESVERATROL;RESVERATROL;3,4 ',5'-TRIHIDROXI-TRANS-STILBENE;3,4',5-TRIHIDROXI-TRANS-STILBENE
  • NR CAS: 501-36-0
  • Formulă moleculară: C14H12O3
  • Detaliile produsului

    Etichete de produs

    Resveratroleste un compus polifenolic întâlnit pe scară largă în plante. În 1940, japonezii au descoperit pentru prima dată resveratrolul în rădăcinile plantelor veratrum album. În anii 1970, resveratrolul a fost descoperit pentru prima dată în cojile de struguri.Resveratrolexistă în plante în forme libere trans și cis; ambele forme au activitate biologică antioxidantă. Izomerul trans are o activitate biologică mai mare decât cis. Resveratrolul nu se găsește numai în pielea strugurilor, ci și în alte plante, cum ar fi Polygonum cuspidatum, alune și dud. Resveratrolul este un antioxidant natural și un agent de albire pentru îngrijirea pielii.
    Resveratrolul este principala materie primă în industria farmaceutică, chimică, de îngrijire a sănătății și cosmetică. În aplicațiile cosmetice, resveratrolul se caracterizează prin captarea radicalilor liberi, antioxidare și radiații anti-ultraviolete. Este un antioxidant natural. De asemenea, resveratrolul poate promova eficient vasodilatația. În plus, Resveratrolul are efect antiinflamator, antibactericid și hidratant. Poate elimina acneea pielii, herpesul, ridurile etc. Prin urmare, Resveratrolul poate fi folosit in crema de noapte si cosmetice hidratante.

    QQ截图20210728161849

    Parametrii tehnici cheie:

    Aspect Pudră fină de culoare albă până la albă
    Miros Caracteristică
    Gust Caracteristică
    Test 98,0% min.
    Dimensiunea particulelor NLT 100% prin 80 mesh
    Densitate în vrac 35,0~45,0 g/cm3
    Pierdere prin uscare 0,5% max.
    Rezidu la aprindere 0,5% max.
    Total de metale grele 10,0 ppm max.
    Plumb (ca Pb) 2,0 ppm max.
    Arsenic(As) 1,0 ppm max.
    mercur (Hg) 0,1 ppm max.
    Cadmiu (Cd) 1,0 ppm max.
    Reziduuri de solvenți 1500 ppm max.
    Număr total de plăci 1000 cfu/g max.
    Drojdie și Mucegai 100 ufc/g max.
    E coli Negativ
    Salmonella Negativ
    Stafilococ Negativ

    Funcție și aplicație:

    1. Anti-cancer;
    2. Efect asupra sistemului cardiovascular;
    3. Anti-bacterian și anti-fungic;
    4. Hraneste si protejeaza ficatul;
    5. Antioxidant și stinge radicalii liberi;
    6. Impactul asupra metabolismului problemei osoase.
    7. Aplicat în domeniul alimentar, este folosit ca aditiv alimentar cu funcția de prelungire a duratei de viață.
    8. Aplicat în domeniul farmaceutic, este frecvent utilizat ca supliment de medicamente sau ingrediente OTCS și are o eficacitate bună pentru tratamentul cancerului și bolilor cardio-cerebrovasculare.
    9. Aplicat în cosmetică, poate întârzia îmbătrânirea și poate preveni radiațiile UV.

    Beneficii:

    * Antioxidare

    Resveratrolul protejează celulele de stresul oxidativ; este un antioxidant care activează sinteza altor compuși. Resveratrolul reglează, de asemenea, răspunsul inflamator și chiar ajută la distribuirea protecției solare cosmetice, astfel încât să prevină deteriorarea pielii cauzată de UV. Un studiu din 2008 a arătat că aplicarea locală a resveratrolului pe piele poate preveni daunele induse de UV. Asemănarea structurală permite resveratrolului să înlocuiască estrogenul la femeile aflate în postmenopauză. Deci, resveratrolul poate reduce pierderea de colagen și poate întârzia îmbătrânirea pielii.

    *Albire

    Resveratrolul poate acționa și ca un agent de iluminare a pielii care inhibă activitatea tirozinazei. De asemenea, combate foto-îmbătrânirea prin inhibarea sintezei melaninei. Face pielea mai albă și mai puțin pigmentată. Este confirmat la modelele animale că aplicarea locală a resveratrolului inhibă producția de melanină și reduce pigmentarea pielii după iradierea UV.

    *Antiinflamație

    Un studiu din 2002 a arătat că resveratrolul inhibă creșterea bacteriilor și ciupercilor care provoacă infecții ale pielii, cum ar fi Staphylococcus aureus, lactococcus și Trichophyton. În plus, resveratrolul poate reduce capacitatea celulelor pielii de a produce peroxid de hidrogen. Pe măsură ce nivelul inflamației scade, scade și deteriorarea cumulativă a celulelor. Chiar și acneea poate fi atenuată prin utilizarea resveratrolului, deoarece are proprietăți antibacteriene care controlează creșterea celulelor glandelor sebacee.

    • Resveratrolul în sine este sensibil la lumina UV. Este recomandat pentru utilizare cu alte creme de protecție solară, sau folosit pe timp de noapte pentru a-și menține eficacitatea. Crema de noapte care contine 1% resveratrol, 1% vitamina E si 0,5% baicalin poate creste sinteza de colagen si alte proteine. De asemenea, formula reduce liniile fine și ridurile, crește elasticitatea pielii și grosimea pielii.
    • Combinat cu extract de ceai verde, resveratrolul poate reduce roșeața feței în aproximativ 6 săptămâni.
    • Resveratrolul are efect sinergic cu vitamina C, vitamina E și acidul retinoic.
    • Resveratrolul poate reduce iritația pielii cauzată de acidul alfa hidroxi atunci când este utilizat în combinație cu acidul alfa hidroxi.
    • Amestecarea cu butil resorcinol (un derivat al resorcinolului) are un efect sinergic de albire și poate reduce semnificativ sinteza melaninei.
    • Resveratrolul și filtrul UV pot fi, de asemenea, combinate într-o formulă cosmetică. Formularea are următoarele avantaje: 1) previne descompunerea resveratrolului indusă de UV; 2) îmbunătățește permeabilitatea pielii și îmbunătățește biodisponibilitatea ingredientelor active eficiente din cosmetice; 3) evită recristalizarea resveratrolului și 4) îmbunătățește stabilitatea formulării cosmetice

     


  • Anterior: Palmitat de ascorbil
  • Următorul: Acid etil ascorbic

  • Scrie mesajul tău aici și trimite-l nouă