Vitamine

  • DL-Panthenol Powder

    DL-Pantenol pulbere

    DL-Panthenol este Pro-vitamina acidului D-Pantotenic (Vitamina B5) pentru utilizare în produsele de îngrijire a părului, a pielii și a unghiilor. DL-Panthenol este un amestec racemic de D-Panthenol și L-Panthenol. DL Panthenol, este un balsam bine cunoscut care redă strălucirea și strălucirea părului tern, în același timp îmbunătățește rezistența la tracțiune. În plus, DL-Pantenolul este un agent de condițire a pielii și un hidratant eficient.

     

  • DL-Panthenol 50%

    DL-Pantenol 50%

    DL-Panthenol este Pro-vitamina acidului D-Pantotenic (Vitamina B5) pentru utilizare în produsele de îngrijire a părului, a pielii și a unghiilor. DL-Panthenol este un amestec racemic de D-Panthenol și L-Panthenol. DL Panthenol, este un balsam bine cunoscut care redă strălucirea și strălucirea părului tern, în același timp îmbunătățește rezistența la tracțiune. În plus, DL-Pantenolul este un agent de condițire a pielii și un hidratant eficient.

  • DL-Panthenol 75%

    DL-Pantenol 75%

    DL-Panthenol este Pro-vitamina acidului D-Pantotenic (Vitamina B5) pentru utilizare în produsele de îngrijire a părului, a pielii și a unghiilor. DL-Panthenol este un amestec racemic de D-Panthenol și L-Panthenol. DL Panthenol, este un balsam bine cunoscut care redă strălucirea și strălucirea părului tern, în același timp îmbunătățește rezistența la tracțiune. În plus, DL-Pantenolul este un agent de condițire a pielii și un hidratant eficient.

  • D-Panthenol

    D-Pantenol

    D-Pantenolul este un lichid limpede care este solubil în apă, metanol și etanol. Are un miros caracteristic și un gust ușor amar. D-Pantenolul este o sursă de vitamina B5 și este folosit ca supliment și aditiv nutrițional.

    D-Panthenol este un ingredient activ pentru produse cosmetice sofisticate de îngrijire a pielii și a părului. Îmbunătățește aspectul pielii, părului și unghiilor. Oferă hidratare și beneficii antiinflamatorii pielii și îmbunătățește strălucirea, previne deteriorarea și hidratează părul.

  • D-Panthenol 75%

    D-Pantenol 75%

    D-Pantenolul este un lichid limpede care este solubil în apă, metanol și etanol. Are un miros caracteristic și un gust ușor amar. D-Pantenolul este o sursă de vitamina B5 și este folosit ca supliment și aditiv nutrițional.

    D-Panthenol este un ingredient activ pentru produse cosmetice sofisticate de îngrijire a pielii și a părului. Îmbunătățește aspectul pielii, părului și unghiilor. Oferă hidratare și beneficii antiinflamatorii pielii și îmbunătățește strălucirea, previne deteriorarea și hidratează părul.

  • D-Calcium Pantothenate

    D-Pantotenat de calciu

    Pantotenatul de D-Calciu este sarea de calciu a vitaminei B5 solubilă în apă, care se găsește omniprezent în plante și țesuturi animale cu proprietăți antioxidante. Pentotenatul este o componentă a coenzimei A și o parte a complexului de vitamine B2. Vitamina B5 este un factor de creștere și este esențială pentru diferite funcții metabolice, inclusiv metabolismul carbohidraților, proteinelor și acizilor grași. Această vitamină este, de asemenea, implicată în sinteza lipidelor colesterolului, neurotransmițătorilor, hormonilor steroizi și hemoglo...
  • Ascorbyl Palmitate

    Palmitat de ascorbil

    Palmitatul de ascorbil (cunoscut și sub denumirea de ester de vitamina C) este o formă neacidă a vitaminei C. Este făcut din acid ascorbic (vitamina C) și acid palmitic (un acid gras). Palmitatul de ascorbil este un antioxidant eficient: ajută la combaterea radicalilor liberi și la stimularea sintezei de colagen.

    Palmitatul de ascorbil este o formă foarte biodisponibilă, solubilă în grăsimi de acid ascorbic (vitamina C) și posedă toate proprietățile omoloagelui nativ solubil în apă, adică vitamina C. Este un antioxidant puternic în protejarea lipidelor de peroxidare și este un radical liber. gunoier.

  • Ascorbyl Tetraisopalmitate

    Tetraizopalmitat de ascorbil

    Tetraizopalmitatul de ascorbil este un derivat solubil în ulei al vitaminei C care poate fi utilizat în concentrații mai mari fără dezavantaje, tetraizopalmitatul de ascorbil este unul dintre cei mai stabili derivați ai vitaminei C. Cu excepția beneficiilor generale ale vitaminei C pure, tetraizopalmiatul de ascorbil s-a dovedit că oferă Beneficii specifice pentru strălucirea pielii. Comparând acidul ascorbic cu vitamina C pur, tetraizopalmitatul de ascorbil nu va exfolia și nu va irita pielea. Este bine tolerat chiar și de cele mai sensibile tipuri de piele. De asemenea, spre deosebire de vitamina C obișnuită, poate fi folosită în doze mari și timp de până la optsprezece luni fără a se oxida. Tetraizopalmitatul de ascorbil este tetraesterul acidului ascorbic și al acidului izopalmitic. este un derivat de vitamina C, stabil, solubil în ulei, dovedit clinic, care asigură o absorbție percutanată superioară și se transformă eficient în vitamina c liberă în piele. acest ingredient multifuncțional inhibă activitatea tirozinazei intracelulare și a melanogenezei pentru a luminează, reduce deteriorarea celulelor sau ADN-ului induse de UV, oferă o funcționalitate antioxidantă puternică și stimulează sinteza colagenului.

  • Ethyl Ascorbic Acid

    Acid etil ascorbic

    Acidul etil ascorbic este un excelent agent de albire a pielii, inhibă activitatea tirozinazei acționând asupra Cu2+ și previne sinteza melaninei. Este un derivat eterfiat al acidului ascorbic, unul dintre cei mai stabili derivați ai acidului ascorbic. De asemenea, arată. o stabilitate foarte bună în toate tipurile de formulări cosmetice.

    Acidul etil ascorbic pătrunde în piele unde este metabolizat în acid ascorbic. Datorită acestui proces, eficacitatea sa este mai pronunțată decât cea a acidului ascorbic pur. Nu este iritant pentru piele și ochi.

  • L-Ascorbic Acid 2-Glucoside

    Acid L-ascorbic 2-Glucozid

    Glucozidul de ascorbil este o substanță activă naturală care conține structura Vitaminei C, dar este stabilă. Glucozidul de ascorbil poate inhiba eficient formarea melaninei, poate dilua culoarea pielii, reduce petele de vârstă și pigmentarea pistruilor. Glucozidul de ascorbil are si rolul de iluminare a pielii, anti-imbatranire a pielii etc.

  • Magnesium Ascorbyl Phosphate

    Ascorbil fosfat de magneziu

    Fosfatul de magneziu ascorbil este un derivat stabil, neiritant și solubil în apă al vitaminei C. Are același potențial ca vitamina C de a stimula sinteza colagenului în piele, dar este eficient în concentrații semnificativ mai mici și poate fi utilizat la concentrații de până la 10. % pentru a suprima formarea melaninei (în soluții de albire a pielii). De asemenea, este important de reținut că Magnesuim Ascorbyl Phosphate poate fi o alegere mai bună decât vitamina C pentru persoanele cu piele sensibilă și pentru cei care doresc să evite orice efect de exfoliere, deoarece multe formule de vitamina C sunt foarte acide (și, prin urmare, produc efecte de exfoliere).

  • Sodium Ascorbyl Phosphate

    Ascorbil fosfat de sodiu

    Derivat de fosfat de ascorbil de sodiu al vitaminei C, vitamina C se bazează pe știința și tehnologia modernă pentru prelucrarea materiilor prime realizate folosind acest produs, fie pe cale orală sau absorbită prin piele în organism, poate fi digerată rapid de fosfatază pentru a elibera vitamina C, vitamina C joacă funcții fiziologice și biochimice unice. Fosfatul de sodiu Vitamina C Vitamina C are toată eficiența ambelor. Vitamina C depășește, de asemenea, sensibilitatea la lumină, căldură și ionii metalici, care se oxidează ușor...
12 Următorul > >> Pagina 1 / 2