dsdsg

නිෂ්පාදන

ඇක්‍රිලේට් / සී 10-30 ඇල්කයිල් ඇක්‍රිලේට් ක්‍රොස්පොලිමර්

කෙටි විස්තරය:


  • නිෂ්පාදන නාමය: ඇක්‍රිලේට් / සී 10-30 ඇල්කයිල් ඇක්‍රිලේට් ක්‍රොස්පොලිමර්
  • INCI නම: ඇක්‍රිලේට් / සී 10-30 ඇල්කයිල් ඇක්‍රිලේට් ක්‍රොස්පොලිමර්
  • CAS අංකය: 176429-87-1
  • නිෂ්පාදන විස්තර

    නිති අසන පැණ

    නිෂ්පාදන ටැග්

    ඇක්‍රිලේට් / සී 10-30 ඇල්කයිල් ඇක්‍රිලේට් ක්‍රොස්පොලිමර් සැහැල්ලුවෙන් හරස් සම්බන්ධිත, වේගයෙන් විසුරුවා හරින, ලිහිසි සම වැටී ඇති රයිමොජි මොඩිෆයර් සහ කීම් සහ දියර සඳහා ඉහළ ලුණු ඉවසීම, එය ජලීය හා ජල-මධ්‍යසාර ස්ටයිලිං ජෙල්, අත් සනීපාරක්ෂක ජෙල්, සම සහ හිරු රැකවරණ ජෙල් භාවිතා කළ හැකිය. කීම්, දියර, ඉසින සහ වර්ණ ආලේපන ඇතුළු සියලු වර්ගවල පුද්ගලික සත්කාර ඉමල්ෂන් වල භාවිතා වේ.

    ප්‍රධාන තාක්ෂණික පරාමිතීන්

    භෞතික පෙනුම @ 25 කිරි, සුදු දියර
    දුර්ගන්ධය @ 25 ලාක්ෂණික
    pH අගය 4.0 ~ 7.0
    Content න අන්තර්ගතය 28.0 ~ 32.0%

    අයදුම්පත්:

    හිසකේ සත්කාරක සංසද, වර්ණ ආලේපන, සන්කෙයාර් / හම් සැකසුම්, කොණ්ඩා මෝස්තර, අත් සනීපාරක්ෂක, සේදුම් නිෂ්පාදන.


  • පෙර: ඇස්කෝර්බිල් ටෙට්‍රයිසොපාල්මිටේට්
  • ඊලඟ: ඇක්‍රිලේට් කොපොලිමර්

  • ඔබේ පණිවිඩය මෙහි ලියා අපට එවන්න