Fermentirane aktivne snovi

  • Sodium Hyaluronate

    Natrijev hialuronat

    Natrijev hialuronat je natrijeva sol hialuronske kisline, dobro znan kot naravni vlažilni faktor, bakterijska fermentacija neživalskega izvora, zelo nizka nečistoča, brez onesnaženja z drugimi neznanimi nečistočami in procesom proizvodnje patogenih mikroorganizmov. Natrijev hialuronat deluje kot mazivo in film. oblikovanje, vlaženje, preprečevanje poškodb kože, zgostitev in ohranjanje stabilnosti emulzije za izdelke za nego kože, kot so krema, emulzija, esenca, losjon, gel, obrazna maska, šminka, senčilo za oči, podlaga, čistilo za obraz, umivanje telesa itd. najdemo tudi v formulaciji izdelkov za lase.

  • Sodium Acetylated Hyaluronate

    Natrijev acetilirani hialuronat

    Natrijev acetilirani hialuronat (AcHA) je poseben derivat HA, ki se sintetizira iz naravnega vlažilnega faktorja natrijevega hialuronata (HA) z reakcijo acetilacije. Hidroksilna skupina HA je delno nadomeščena z acetilno skupino. Ima tako lipofilne kot hidrofilne lastnosti. To pomaga spodbujati visoko afiniteto in adsorpcijske lastnosti kože.

  • Oligo Hyaluronic Acid

    Oligo hialuronska kislina

    Oligo hialuronska kislina je molekularni fragment HA z relativno molekulsko maso manj kot 10.000, ki ga razvijajo in proizvajajo lastni encimi podjetja in edinstvena tehnologija prebave encimov, znana tudi kot hidroliziran natrijev hialuronat. Izdelek lahko prodre v povrhnjico in dermis, in ima biološke aktivnosti, kot so globoka hidracija, odstranjevanje prostih radikalov, popravljanje poškodovanih celic, izboljšanje celične aktivnosti, pomirja občutljivost, protivnetno in uravnava imunsko funkcijo kože.

  • Ectoine

    ektoin

    Ektoin je močna, večnamenska učinkovina z izjemno, klinično dokazano učinkovitostjo. Ektoin zagotavlja odlične prednosti proti staranju in zaščiti celic. Ektoin popravi in ​​izboljša poškodovano, starano ali pod stresom in razdraženo kožo, spodbuja obnovo kožne pregrade in dolgotrajno vlaženje. Ektoin kaže celovito učinkovitost proti onesnaževanju in zaščito pred modro svetlobo ter podpira zdrav mikrobiom kože – za znanstveni pristop pri učinkovitih konceptih proti staranju in zaščiti kože. Primerno za vse tipe kože, vključno z občutljivo, alergično in otroško kožo.

  • Sclerotium Gum Hydrogel

    Sclerotium gumi hidrogel

    Sclerotium Gum, znan tudi kot Scleroglucan (Sclg). Sclerotium Gum Hydrogel ima visoko sposobnost zadrževanja vode in obnavljanja vode, lahko poveča funkcijo kožne pregrade ter neguje suho in grobo kožo ter zagotavlja gladek, mehak in svež občutek kozmetičnih formulacij. Poleg tega zaradi svoje posebne trojne spiralne strukture Sclerotium Gum Hydrogel zagotavlja visoko varnost in združljivost ter kaže visoko toleranco na temperaturo, pH, elektrolite, strižno silo itd.

     

  • Gamma Polyglutamic Acid

    Gama poliglutaminska kislina

    Gama poliglutaminska kislina kot večnamenska sestavina za nego kože, Gamma PGA lahko navlaži in pobeli kožo ter izboljša zdravje kože. Povzroča nežno in nežno kožo ter obnavlja kožne celice, olajša luščenje starega keratina. Čisti stagnirani melanin ter rodi belo in prosojno kožo. .
    Gama poliglutaminska kislina ima odlično združljivost z neionskimi, anionskimi in amfoternimi surgaktanti. Poliglutaminska kislina je odlična sestavina za kremo, esenco, adstringent, obrazno masko, gel za oči, kremo za sončenje, šampon, umivanje telesa, losjon, formulo za pričesko in tako naprej .Gamma PGA je idejna vlažilna krema z visoko združljivostjo z drugimi kozmetičnimi materiali. Odmerki materiala so odvisni od delovanja izdelka za nego kože.

  • Ergothioneine

    Ergotionein

    Ergotionein (EGT) je pomembna učinkovina v človeškem telesu. Ergotionein se pridobiva z več fermentacijo Hericium Erinaceum & Tricholoma Matsutake. Večkratna fermentacija lahko poveča donos L-Ergotioneina, ki je žveplo vsebujoč derivat njegove aminokisline. edinstven stabilen antioksidant in citoprotektivno sredstvo, ki obstaja v človeškem telesu. Ergotionein se lahko prenese v mitohondrije s transporterjem OCTN-1 v kožnih keratinocitih in fibroblastih, s čimer ima tam funkcijo antioksidacije in zaščite.