dsdsg

novice

Ponujamo zelo posebno ceno za razred USP razreda DL-Panthenol v prahu med 1. januarjem 2020 in 30. septembrom 2020. Ko nam pošljete kakršno koli prošnjo, boste prejeli takojšnje povratne informacije s podrobnostmi.

DL-Pantenol je odličen vlažilec, v obliki belega praška, topen v vodi, alkoholu in propilenglikolu. DL-Pantenol je znan tudi kot provitamin B5, ki igra ključno vlogo pri človeškem posredniškem metabolizmu. veliko dermatoloških motenj. DL-pantenol se uporablja v skoraj vseh vrstah kozmetičnih pripravkov. antiflogistični učinek za pospeševanje celjenja ran. DL-pantenol lahko v laseh dolgo zadržuje vlago in preprečuje poškodbe las. Pogosto se uporablja v najboljših izdelkih za nego kože in las, dodajajo ga v številnih balzamih, kremah in losjonih. Lahko se uporablja za zdravljenje vnetij na koži, zmanjšanje rdečice in dodajanje vlažilnih lastnosti kremam, losjonom, negi las in kože izdelkov .

Ključni tehnični parametri:

Identifikacija A Infrardeča absorpcija
Identifikacija B Razvije se temno modra barva
Identifikacija C Razvije se globoko vijolično rdeča barva
Videz Dobro razpršen bel prah
Esej 99,0% ~ 102,0%
Specifična rotacija -0.05°~ + 0,05°
Območje taljenja 64,5 ℃ ~ 68,5 ℃
Izguba pri sušenju Ne več kot 0,5%
Aminopropanol Ne več kot 0,1%
Težke kovine Ne več kot 10 ppm
Ponovna vžig Ne več kot 0,1%

Aplikacije:

Vlažilec / Mehčalo / Moziturizer / Sredstvo za zgoščevanje


Čas objave: september-04-2020