Druge aktivne sestavine

  • Beta-Nicotinamide Mononucleotide (NMN)

    Beta-nikotinamid mononukleotid (NMN)

    Beta-nikotinamid mononukleotid (»NMN«, »NAMN« in »β-NMN«) je nukleotid, pridobljen iz riboze in nikotinamida. Tako kot nikotinamid ribozid je tudi NMN derivat niacina in ljudje imajo encime, ki lahko uporabljajo NMN za tvorbo nikotinamid adenin dinukleotida (NADH).

  • Pro-Xylane

    Pro-ksilan

    Pro-Xylane je neke vrste visoko učinkovite sestavine proti staranju, narejene iz naravnih rastlinskih esenc v kombinaciji z biomedicinskimi dosežki. Poskusi so pokazali, da Pro-Xylane lahko učinkovito aktivira sintezo GAG, spodbuja proizvodnjo hialuronske kisline, sintezo kolagena, adhezijo med dermisom in povrhnjico, sintezo strukturnih komponent povrhnjice ter regeneracijo poškodovanega tkiva in ohraniti elastičnost kože. Več in vitro testov je pokazalo, da lahko Pro-Xylane poveča sintezo mukopolisaharidov (GAG) do 400 %. Mukopolisaharidi (GAG) imajo različne biološke lastnosti v povrhnjici in dermisu, vključno z zapolnjevanjem zunajceličnega prostora, zadrževanjem vode, spodbujanjem preoblikovanja strukture dermalne plasti, izboljšanjem polnosti in elastičnosti kože, tako da zgladijo gube, skrijejo pore, zmanjšajo pigmentne madeže, celovito izboljšati kožo in doseči učinek fotonskega pomlajevanja kože.

  • Zn-PCA

    Zn-PCA

    Cinkov pirolidon karboksilat Cink PCA (PCA-Zn) je cinkov ion, v katerem se natrijevi ioni izmenjujejo za bakteriostatsko delovanje, hkrati pa koži zagotavljajo vlažilno delovanje in odlične bakteriostatične lastnosti.

    Številne znanstvene študije so pokazale, da lahko cink zmanjša prekomerno izločanje sebuma z zaviranjem 5-a reduktaze. Dodatek cinka v koži pomaga ohranjati normalno presnovo kože, saj so sinteza DNK, delitev celic, sinteza beljakovin in delovanje različnih encimov v človeških tkivih neločljivi od cinka.

  • Chlorphenesin

    Klorfenezin

    Klorfenezin ima širok spekter in odlično delovanje protibakterijske sposobnosti, ima dober zaviralni učinek na gram-negativne in gram-pozitivne bakterije, uporablja se za glive širokega spektra, protibakterijska sredstva; kozmetika in osebna nega Formulirano z univerzalnim konzervansom za izboljšanje protikorozijske učinkovitosti sistema. Ključni tehnični parametri: Videz Beli ali bledo kremasti kristali ali kristalni agregati. rahlo fenolni vonj; grenak okus...
  • Allantoin

    alantoin

    Alantoin je ekstrahiran iz korenine rastline gavez, alantoin je nedražeča sestavina, ki pomirja in ščiti kožo. S sposobnostjo, da pomaga pri zdravljenju kože in spodbuja rast novega tkiva, je odličen vsestranski pripomoček za ohranjanje kože na vrhu. Učinkovito mehča in pomaga zaščititi kožo, zaradi česar je primerna za občutljivo kožo. Alantoin je aktivna sestavina kože s keratolitičnimi, vlažilnimi, pomirjevalnimi, protidražljivimi lastnostmi, spodbuja r...