Sestavine za osebno nego

  • DL -Panthenol Powder

    DL-pantenol v prahu

    DL-Pantenol je odličen vlažilec, v obliki belega praška, topen v vodi, alkoholu in propilenglikolu. DL-Pantenol je znan tudi kot provitamin B5, ki igra ključno vlogo pri človeškem posredniškem metabolizmu. Pomanjkanje vitamina B5 lahko povzroči veliko dermatoloških motenj. DL-Pantenol se uporablja v skoraj vseh vrstah kozmetičnih pripravkov. DL-Pantenol skrbi za lase, kožo in nohte. DL-Pantenol v koži je globoko prodoren vlažilec. DL-Pantenol lahko spodbudi rast epitelija in ima ...
  • DL -Panthenol 50%

    DL-pantenol 50%

    DL-Panthenol 50% je odličen vlažilec, je brezbarvna do bledo rumena viskozna tekočina, topna v vodi, alkoholu in propilenglikolu. DL-panthenol je znan tudi kot provitamin B5, ki ima ključno vlogo pri človeškem posredniškem metabolizmu. vitamina B5 lahko povzroči številne dermatološke motnje. DL-pantenol se uporablja v skoraj vseh vrstah kozmetičnih pripravkov. DL-pantenol neguje lase, kožo in nohte. DL-pantenol je v koži globoko prodoren vlažilec. DL-pantenol lahko stimulira gro ...
  • DL -Panthenol 75%

    DL-pantenol 75%

    DL-Panthenol 75% je odličen vlažilec, je brezbarvna do bledo rumena viskozna tekočina, topna v vodi, alkoholu in propilen glikolu. vitamina B5 lahko povzroči številne dermatološke motnje. DL-pantenol se uporablja v skoraj vseh vrstah kozmetičnih pripravkov. DL-pantenol neguje lase, kožo in nohte. DL-pantenol je v koži globoko prodoren vlažilec. DL-pantenol lahko stimulira gro ...
  • D -Panthenol

    D -Panthenol

    D-Panthenol je viskozen tekoči derivat pantotenske kisline in je bil posebej razvit za lokalno uporabo. Zelo topen v vodi, dobro topen v alkoholu, topen v glicerolu, rahlo topen v etru, netopen v rastlinskih oljih, mineralnih oljih in maščobah. Ključni tehnični parametri: identifikacija A ustreza USP identifikaciji B ustreza USP identifikaciji C ustreza zunanjemu videzu USP Brezbarvna, viskozna in bistra tekoča analiza (brezvodna osnova) 98,0% ~ 102,0% Speci ...
  • D -Panthenol 75%

    D -Panthenol 75%

    D-Panthenol 75% je viskozen tekoči derivat pantotenske kisline in je bil posebej razvit za lokalno uporabo. Zelo topen v vodi, dobro topen v alkoholu, topen v glicerolu, rahlo topen v etru, netopen v rastlinskih oljih, mineralnih oljih in maščobah . Ključni tehnični parametri: Videz Brezbarvna, viskozna in bistra tekočina Identifikacije Test pozitivne reakcije (HPLC) 75,0 ~ 78,5% vode (Karl Fischer) Ne več kot 0,1% Specifična optična rotacija + 29 ° ~ + 31,5 ° Am ...
  • D-Calcium Pantothenate

    D-kalcijev pantotenat

    D-kalcijev pantotenat je kalcijeva sol vodotopnega vitamina B5, ki se povsod nahaja v rastlinah in živalskih tkivih z antioksidativnimi lastnostmi. Pentotenat je sestavni del koencima A in del kompleksa vitamina B2. Vitamin B5 je rastni dejavnik in je bistvenega pomena za različne presnovne funkcije, vključno z metabolizmom ogljikovih hidratov, beljakovin in maščobnih kislin. Ta vitamin sodeluje tudi pri sintezi lipidov holesterola, nevrotransmiterjev, steroidnih hormonov in hemoglo ...
  • Ascorbyl Tetraisopalmitate

    Askorbil tetraizopalmitat

    Askorbil tetraizopalmitat, imenovan tudi tetraheksildeci askorbat, je molekula, pridobljena iz vitamina C in izopalmitinske kisline. Učinki izdelka so podobni učinkom vitamina C, predvsem pa je sposoben delovati kot antioksidant. Ascorbyl Tetraisopalmitate zmanjša proizvodnjo oksidantov, ki prispevajo k poškodbam celic po izpostavljenosti UV ali kemičnim nevarnostim. Izdelek lahko ščiti pred poškodbami DNA in zatemnitvijo kože zaradi izpostavljenosti UV. In, vizualni videz kože ...
  • Biotin

    Biotin

    Biotin imenovan tudi D-biotin, vitamin H, vitamin B7, je bel ali skoraj bel, kristalni prah ali brezbarvni kristali, zelo slabo topen v vodi, alkoholu, praktično netopen v acetonu in se raztaplja v razredčenih raztopinah alkalijskih hidroksidov. Ključni tehnični parametri Videz Beli ali sivobeli prah Identifikacije (A, B, C) V skladu z USP testom 97,5% ~ 100,5% Nečistoče Posamezna nečistoča: ne več kot 1,0% Skupne nečistoče: ne več kot 2,0% Specifična rotacija + 89 ° ~ + 93 ° Resi ...
  • Coenzyme Q10

    Koencim Q10

    Koencim Q10 je vključen kot sestavni del mitohondrijev v proizvodnjo energije celic. Ima tudi antioksidativni učinek, ki se tako pogosto uporablja v fiziologiji, farmaciji, kozmetiki in varovanju zdravja. Je rumen ali svetlo rumen kristalni prah, brez vonja, okusa, lahko topen v kloroformu, benzenu in ogljikovem tetrakloridu; topen v acetonu, etru, naftnem eterju; rahlo topen v etanolu; netopen v vodi ali metanolu. Na svetlobi se bo razgradil v rdeče snovi, ...
  • Magnesium Ascorbyl Phosphate

    Magnezijev askorbil fosfat

    Magnezijev askorbil fosfat je zelo stabilni derivati ​​vitamina C (mono-dihidrogen fosfat magnezijeva sol L-askorbinske kisline), ki se ne razgradi v formulah, ki vsebujejo vodo. posvetlitev in posvetlitev kože ter kot protivnetno sredstvo. Je tudi močan antioksidant. Velja za izvrstno ne dražilno sakinsko belilo, ki zavira kožne celice, da proizvajajo melanin in svetlobo ...
  • Sodium Ascorbyl Phosphate

    Natrijev askorbil fosfat

    Natrijev askorbil fosfat derivat vitamina C, vitamin C temelji na sodobni znanosti in tehnologiji za predelavo surovin, izdelanih s tem izdelkom, bodisi peroralno bodisi absorbirano skozi kožo v telo, lahko fosfataza hitro prebavi v prosti vitamin C, vitamin C igra edinstvene fiziološke in biokemijske funkcije.Natrijev fosfat Vitamin C Vitamin C ima vso učinkovitost obeh. Vitamin C premaga tudi občutljive na svetlobo, toploto in kovinske ione, enostavno oksidira ...
  • Kojic Acid

    Kojićeva kislina

    Kojična kislina je znana kot 5-hidroksil -2-hidroksimetil -1 in 4-piranon. Je šibka kisla organska spojina, dobljena s fermentacijo mikroorganizmov. Drobna tramperska kislina je bela ali rumenkasta igla, podobna kristalu; lahko topen v vodi, alkoholu in acetonu, rahlo topen v etru, etil acetatu, kloroformu in piridinu, netopen v benzenu; njegova molekulska formula je C6H6O4, molekulska masa 142,1, tališče 153 3 156 ℃. Ključni tehnični parametri Videz Bel ali sivobel kristal Kot ...
1234 Naprej> >> Stran 1/4