vitamini

  • DL-Panthenol Powder

    DL-pantenol v prahu

    DL-Panthenol je provitamin D-pantotenske kisline (vitamin B5) za uporabo v izdelkih za nego las, kože in nohtov. DL-Panthenol je racemična mešanica D-pantenola in L-pantenola.DL Panthenol, je dobro poznan balzam za lase, ki vrne sijaj in lesk dolgočasnim lasem, hkrati pa izboljša natezno trdnost. Poleg tega je DL-Panthenol sredstvo za nego kože in učinkovito vlažilec.

     

  • DL-Panthenol 50%

    DL-pantenol 50%

    DL-Panthenol je provitamin D-pantotenske kisline (vitamin B5) za uporabo v izdelkih za nego las, kože in nohtov. DL-Panthenol je racemična mešanica D-pantenola in L-pantenola.DL Panthenol, je dobro poznan balzam za lase, ki vrne sijaj in lesk dolgočasnim lasem, hkrati pa izboljša natezno trdnost. Poleg tega je DL-Panthenol sredstvo za nego kože in učinkovito vlažilec.

  • DL-Panthenol 75%

    DL-pantenol 75 %

    DL-Panthenol je provitamin D-pantotenske kisline (vitamin B5) za uporabo v izdelkih za nego las, kože in nohtov. DL-Panthenol je racemična mešanica D-pantenola in L-pantenola.DL Panthenol, je dobro poznan balzam za lase, ki vrne sijaj in lesk dolgočasnim lasem, hkrati pa izboljša natezno trdnost. Poleg tega je DL-Panthenol sredstvo za nego kože in učinkovito vlažilec.

  • D-Panthenol

    D-pantenol

    D-pantenol je bistra tekočina, ki je topna v vodi, metanolu in etanolu. Ima značilen vonj in rahlo grenak okus. D-pantenol je vir vitamina B5 in se uporablja kot prehranski dodatek in dopolnilo.

    D-pantenol je aktivna sestavina za sofisticirane kozmetične izdelke za nego kože in las. Izboljša videz kože, las in nohtov. Zagotavlja vlažilne in protivnetne učinke na kožo ter izboljša sijaj, preprečuje poškodbe in vlaži lase.

  • D-Panthenol 75%

    D-pantenol 75 %

    D-pantenol je bistra tekočina, ki je topna v vodi, metanolu in etanolu. Ima značilen vonj in rahlo grenak okus. D-pantenol je vir vitamina B5 in se uporablja kot prehranski dodatek in dopolnilo.

    D-pantenol je aktivna sestavina za sofisticirane kozmetične izdelke za nego kože in las. Izboljša videz kože, las in nohtov. Zagotavlja vlažilne in protivnetne učinke na kožo ter izboljša sijaj, preprečuje poškodbe in vlaži lase.

  • D-Calcium Pantothenate

    D-kalcijev pantotenat

    D-kalcijev pantotenat je kalcijeva sol vodotopnega vitamina B5, ki ga najdemo povsod v rastlinskih in živalskih tkivih z antioksidativnimi lastnostmi. Pentotenat je sestavina koencima A in del kompleksa vitamina B2. Vitamin B5 je rastni faktor in je bistvenega pomena za različne presnovne funkcije, vključno s presnovo ogljikovih hidratov, beljakovin in maščobnih kislin. Ta vitamin sodeluje tudi pri sintezi lipidov holesterola, nevrotransmiterjev, steroidnih hormonov in hemoglobina.
  • Ascorbyl Palmitate

    Askorbil palmitat

    Askorbil palmitat (znan tudi kot ester vitamina C) je nekisla oblika vitamina C. Narejen je iz askorbinske kisline (vitamin C) in palmitinske kisline (maščobne kisline). Ascorbyl Palmitate je učinkovit antioksidant: pomaga v boju proti prostim radikalom in spodbuja sintezo kolagena.

    Askorbil palmitat je visoko biološko razpoložljiva, v maščobi topna oblika askorbinske kisline (vitamin C) in ima vse lastnosti naravnega vodotopnega analoga, to je vitamina C. Je močan antioksidant pri zaščiti lipidov pred peroksidacijo in je prosti radikal čistilec.

  • Ascorbyl Tetraisopalmitate

    Askorbil tetraizopalmitat

    Ascorbyl Tetraisopalmitate je v olju topen derivat vitamina C, ki ga je mogoče uporabljati v višjih koncentracijah brez pomanjkljivosti, Ascorbyl Tetraisopalmitate je eden najstabilnejših derivatov vitamina C. Izkazalo se je, da Ascorbyl Tetraisopalmiat ponuja poleg splošnih prednosti čistega vitamina C. specifične koristi za posvetlitev kože. V primerjavi s čisto askorbinsko kislino vitamina C, ascorbyl tetraisopalmitat ne bo luščil ali dražil kože. Dobro ga prenašajo tudi najbolj občutljivi tipi kože. Za razliko od običajnega vitamina C ga je mogoče uporabljati v velikih odmerkih in do osemnajst mesecev brez oksidacije. Askorbiltetraizopalmitat je tetraester askorbinske in izopalmitinske kisline. je klinično dokazan, stabilen, v olju topen derivat vitamina C, ki zagotavlja vrhunsko perkutano absorpcijo in se učinkovito pretvori v prosti vitamin C v koži. ta večnamenska sestavina zavira delovanje intracelularne tirozinaze in melanogenezo za posvetlitev, zmanjšuje poškodbe celic ali DNK, ki jih povzroča UV, zagotavlja močno antioksidativno delovanje in spodbuja sintezo kolagena.

  • Ethyl Ascorbic Acid

    Etil askorbinska kislina

    Etil askorbinska kislina je odlično sredstvo za beljenje kože, zavira aktivnost tirozinaze z delovanjem na Cu2+ in preprečuje sintezo melanina. Je eterfiran derivat askorbinske kisline, enega najbolj stabilnih derivatov askorbinske kisline. zelo dobra stabilnost v vseh vrstah kozmetičnih formulacij.

    Etil askorbinska kislina prodira v kožo, kjer se presnovi v askorbinsko kislino. Zaradi tega procesa je njena učinkovitost bolj izrazita kot pri čisti askorbinski kislini. Ne draži kože in oči.

  • L-Ascorbic Acid 2-Glucoside

    L-askorbinska kislina 2-glukozid

    Askorbil glukozid je naravna aktivna snov, ki vsebuje vitamin C, vendar je stabilna. Askorbil glukozid lahko učinkovito zavira nastajanje melanina, razredči barvo kože, zmanjša starostne pege in pigmentacijo peg. Askorbil glukozid ima tudi vlogo posvetlitve kože, proti staranju kože itd.

  • Magnesium Ascorbyl Phosphate

    Magnezijev askorbil fosfat

    Magnezijev askorbil fosfat je vodotopen, nedražilen, stabilen derivat vitamina C. Ima enak potencial kot vitamin C za spodbujanje sinteze kožnega kolagena, vendar je učinkovit v bistveno nižjih koncentracijah in se lahko uporablja pri koncentracijah do 10 % za zatiranje tvorbe melanina (v raztopinah za beljenje kože). Pomembno je tudi omeniti, da je lahko Magnesuim Ascorbyl Phosphate boljša izbira kot vitamin C za ljudi z občutljivo kožo in tiste, ki se želijo izogniti kakršnim koli učinkom pilinga, saj so številne formule vitamina C zelo kisle (in zato povzročajo učinek pilinga).

  • Sodium Ascorbyl Phosphate

    Natrijev askorbil fosfat

    Natrijev askorbilfosfat, derivat vitamina C, vitamin C temelji na sodobni znanosti in tehnologiji za predelavo surovin, izdelanih z uporabo tega izdelka, bodisi oralno ali absorbiranega skozi kožo v telo, se lahko s fosfatazo hitro prebavi v prosti vitamin C, vitamin C ima edinstvene fiziološke in biokemične funkcije. Natrijev fosfat Vitamin C Vitamin C ima vso učinkovitost obeh. Vitamin C premaguje tudi občutljivost na svetlobo, toploto in kovinske ione, zlahka oksidira...
12 Naprej > >> Stran 1 / 2