dsdsg

oloa

Anhydrous Lanolin USP Vasega

Fa'amatalaga Puupuu:

Lanolin o le gaʻo fulufulu mamoe natia e le mamoe sebaceous glands, ma fai ma sui o se paluga lavelave o lipids mole maualuga maualuga, e aofia ai gaʻo gaʻo ma ava malosi, sterols, hydroxyacids, diols, aliphatic ma steryl esters.


  • Igoa o oloa: Anhydrous Lanolin USP
  • INCI Igoa: Lanolin
  • Numera CAS: 8006-54-0
  • upu uiga tutusa: Fufulu Ga'o, Adeps Lanae
  • Fa'amatalaga Oloa

    Faailoga o oloa

    Lanolin o se lanu samasama, malosi, unctuous mea e maua mai le fulufulu mamoe, e i ai se manogi vaivai uiga.Lanolin ua faavasegaina chemically e pei o se solo, o se fefiloi lavelave o esters masani ma polyesters o 33 maualuga molecular mamafa ava malosi (autu sterols. ) ma le 36 fatty acids e aofia ai se fua faatatau e tusa ma le 50/50. O le Lanolin o se mea e sili ona aoga mo le toe faʻaleleia ma le faatumauina o le faʻamamaina taua uma (paleni o le susu) o le stratum corneum ma puipuia ai le mago ma le paʻu o le paʻu. E tutusa le taua, e le suia ai le paʻu masani transpiration.Lanolin ua faʻaalia e mafua ai le vai i totonu o le paʻu e faʻapupulaina i lona tulaga masani o le 10-30%, e ala i le faʻataʻitaʻiina e aunoa ma le taofia atoa o le gau o le susu o le trans-epidermal. Lanolin ei ai le meatotino tulaga ese o le mitiia faalua lona lava mamafa o le vai.Lanolin ei ai meatotino faaletino o le faateleina o le pipii i le paʻu mago ma faia ata tifaga puipuia i luga o le paʻu. LANOLIN o le tagata lava ia emulsifying, gaosia matua mautu w / o emulsions ma vai ma e e masani ona faʻaaogaina i lenei faiga faʻafefe.

    Fua Fa'atatau Fa'apitoa

    Anhydrous Lanolin USP

    USP LP

    USP X-Tra LP

    USP LP Gardner 5

    USP X-Tra Deodorized

    USP89

    LanoPure USP Suia

    Lanu,Gardner

    9+ maualuga.

    10+ sili.

    5+ maualuga.

    8+ maualuga.

    8+ maualuga.

    10 pito maualuga.

    Sogisogi

    Leai

    Leai

    Leai

    Leai

    Leai

    agamalu, Uiga

    Acidity,ml

    2.0 maualuga.

    2.0 maualuga.

    2.0 maualuga

    2.0max.

    2.0 maualuga.

    2.0 maualuga.

    Lisimea, ℃

    38–44

    38–44

    38–44

    38–44

    38–44

    38–44

    Taua ole Iodine,%

    18–36

    18–36

    18–36

    18–36

    18–36

    18–36

    Vai,%

    0.25 maualuga.

    0.25 maualuga.

    0.25 maualuga.

    0.25 maualuga.

    0.25 maualuga.

    0.25 maualuga.

    lefulefu,%

    0.1 maualuga.

    0.1 maualuga.

    0.1 maualuga.

    0.1 maualuga.

    0.1 maualuga.

    0.1% maualuga.

    Klorida,%

    0.035 maualuga.

    0.035 maualuga.

    0.035 maualuga.

    0.035 maualuga.

    0.035 maualuga.

    0.035 maualuga.

    Avanoa Lanolin Free,%

    --

    --

    --

    --

    --

    6.0 maualuga.

    Amonia

    Feiloai i le USP

    Feiloai i le USP

    Feiloai i le USP

    Feiloai i le USP

    Feiloai i le USP

    Feiloai i le USP

    Suava Soluble Acids/Alkalis

    Feiloai i le USP

    Feiloai i le USP

    Feiloai i le USP

    Feiloai i le USP

    Feiloai i le USP

    Feiloai i le USP

    Vai Suavai Oxidisable Mea

    Feiloai i le USP

    Feiloai i le USP

    Feiloai i le USP

    Feiloai i le USP

    Feiloai i le USP

    Feiloai i le USP

    Alkalini

    Feiloai i le USP

    Feiloai i le USP

    Feiloai i le USP

    Feiloai i le USP

    Feiloai i le USP

    Feiloai i le USP

    Petrolatum,%

    1.0 maualuga.

    1.0 maualuga.

    1.0 maualuga.

    1.0 maualuga.

    1.0max.

    Feiloai i le USP

    Toega o vailaau fa'alafua,ppm

    40 maualuga.(Aofa'i)

    3.0 maualuga(Aofa'i)

    40 maualuga.(Aofa'i)

    40 maualuga.(Aofa'i)

    --

    3.0 maualuga.(Aofa'i)

    10 maualuga.(Ta'ito'atasi)

    1.0 maualuga.(Ta'itoatasi)

    10 maualuga.(Ta'ito'atasi)

    10 maualuga.(Ta'ito'atasi)

    --

    1.0 maualuga.(Ta'itoatasi)

    BHT,ppm

    --

    --

    --

    --

    --

    200 maualuga.

    TALOSAGA

    O le Lanolin o se ester ga'o—se lanolin acid e so'o fa'atasi ma le lanolin alcohol (fa'ata'ita'iga, sterol). Lanolin e tutusa lona aoga ma sebum e sau mai le sebaceous glands i le paʻu o le tagata. Sebum, pei o le lanolin, e galue i le susu ma le paʻu. Ona o lona susu poʻo le faʻafefe (faʻaitiitia le vai gau ma le mageso) ma gaioiga faʻamaʻi, o le lanolin e faʻaaogaina i mea tau tausiga a le tagata lava ia, e pei o le suauʻu pepe, mea faʻafefete napekini, vailaʻau o le hemorrhoid, lip balm poʻo le salve mo laugutu mata, lotion ma kulimi paʻu, shampoo fa'a'a'ai, mea teuteu (lipstick, pauta, fa'avae), kulimi susu mo tina failele, ma kulimi sele. E le gata i lea, o loʻo i ai le tele o faʻaoga faʻapisinisi mo le lanolin e aofia ai le lubricant, gaosiga o paʻu, mea faʻapipiʻi ie e avea o se mea e faʻafefeteina e faʻamalieina ai ie, i vali, varnishes, polishes, inks, ma le faʻafefe mo le sima.

    - Sauniuniga Pepe

    - Oloa Laulu ma Laulu Laulu Plasticizer

    - Laugutu oloa

    - Kulimi ma Lotion Puipui

    - Fa'apipi'i Shampoos

    - Kulimi Selu

    - Va'ai la

    - Mu Fesoasoani

    - Fasimoli Lima

    - Mea teuteu teuteu

    - Oloa Fagafao


  • Muamua: Anhydrous Lanolin EP Vasega
  • Sosoo ai: Anhydrous Lanolin BP Vasega

  • Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou