dsdsg

oloa

Polyquaternium-47

Fa'amatalaga Puupuu:

Polyquaternium-47 o se vaifofo vai o se terpolymer amphoteric e aofia ai le acrylic acid, methacrylamidopropyl trimethyl ammonium chloride ma methyl acrylate. E fetaui lelei ma le tele o mea e fa'afefeteina anionic ma amphoteric. I oloa tausiga o lauulu, e ofoina atu le faʻamagoina, detangling, susu faʻaitiitia le fufusi pe a uma ona faʻamago le paʻu. E maua ai le susu ma le lubricity sili ona lelei. O mea fa'amama vai e maua ai le pua'a sili atu ona mafiafia ma fa'aleleia atili le mautu. E iai le sodium benzoate e fai ma fa'asao.


  • Igoa o oloa: Polyquaternium-47
  • Code o oloa: YNR-PQ47
  • INCI Igoa: Polyquaternium-47
  • Numera CAS: 197969-51-0
  • Fuafua mole: C18H33ClN2O5
  • Fa'amatalaga Oloa

    Faailoga o oloa

    Polyquaternium-47 o se quaterized terpolymer faia mai acrylic acid, methyl acrylate ma methyl acrylamide, fetaui ma anionic surfactant.Polyquaternium-47 e fa'afefiloi i le vai, ma fa'aopoopo i le fua fa'atatau i le potu vevela. E tu'uina atu ai le fa'amago fa'amamago & susu fa'atasi pe a fa'aogaina i le tausiga o lauulu ma mea tau pa'u.

    Fua Fa'ainisinia Autu:

    Fa'aaliga (25℃) Suavai viscous e leai ni lanu pe samasama
    mea mautu 19.0-21.0%
    PH Taua (10% ile vai vaifofo) 4.0~7.5
    Viscosity(25℃,mPa.s) 8,000~25,000

    Talosaga:

    O le Polyquaternium-47 e galue e pei o se ata tifaga muamua ma lauulu faʻapipiʻi ma faʻamaʻi paʻu paʻu, faʻaaogaina i le tausiga o lauulu ma le paʻu o le paʻu ma fua ole 0.5 ~ 5.0%. Galu;i oloa mo le tausiga o le pa'u: Kumi Fa'asusu, Lotion, Gels Ta'ele, Fasimoli Suavai, Fasimoli Fa'amau, Oloa Sevele ma Deodorants.

    Fa'amanuiaga ma Fa'atinoga:

    * Solu vai, faigofie ona faʻaoga.

    *E manino le vai vaifofo, aemaise lava le fa'aoga i le fa'amama mama.

    * Affinitive i keratin o lauulu ma paʻu, leai se faaputuputu.

    * Tuuina atu lauulu ma paʻu lubricous ma susu lagona.

    * Faʻaleleia le faʻamago ma le susu faʻatasi, pulea lelei o lauulu.

    * Faʻafefeteina mataʻina.

    * Faʻatasi ma soʻo se ituaiga o surfactant.


  • Muamua: L-Ascorbic Acid 2-Glucoside
  • Sosoo ai: Anhydrous Lanolin EP Vasega

  • Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou