Acidi hialuronik oligo

  • Oligo Hyaluronic Acid

    Acidi hialuronik oligo

    Acidi oligo hialuronik është një fragment molekular HA me një masë molekulare relative më pak se 10,000, i cili është zhvilluar dhe prodhuar nga enzimat e vetë kompanisë dhe teknologjia unike e tretjes së enzimave, e njohur gjithashtu si hialuronat i natriumit të hidrolizuar. Produkti mund të depërtojë në epidermë dhe dermë. dhe ka aktivitete biologjike si hidratimi i thellë, pastrimi i radikaleve të lira, riparimi i qelizave të dëmtuara, përmirësimi i aktivitetit të qelizave, qetësimi i ndjeshmërisë, anti-inflamator dhe rregullimi i funksionit imunitar të lëkurës.