Përbërjet e laktozës

  • Lactose Compounds

    Përbërjet e laktozës

    Përbërja e tharjes me spërkatje të laktozës-Amidonit e përbërë nga 85% Monohidrat Laktozë dhe 15% niseshte misri. Isshtë zhvilluar përmes kompresimit të drejtpërdrejtë dhe integron rrjedhshmëri të shkëlqyeshme, ngjeshje dhe shpërbërje. Përbërja e laktozës-celulozës It'sshtë një lloj përbërje tharëse me spërkatje e përbërë nga 75% Alpha Lactose Monohydrate dhe 25% pluhur celuloze. Prodhimi ka një rrjedhshmëri të shkëlqyeshme dhe është projektuar posaçërisht për kompresimin e drejtpërdrejtë. .