2-Pyrrolidone

  • 2-Pyrrolidone

    2-Pyrrolidone

    2-Pyrrolidone henteu warna pikeun konéng, cair jelas (di luhur 25 ℃), éta leyur dina cai atanapi pangleyur organik kalayan stabilitas kimia sareng karakter non-korosif. titik lebur dina 24.6 ℃, titik didih dina 245 ℃, titik kedip di 129.4 ℃. Parameter Téknis Konci: Penampilan @ 25 ℃ Jelas ka cairan henteu berwarna Murni 99,0% mnt. Uap 0,1% maks. Gamma Butyrolactone 0,1% maks. 1,4-Butanediol 0,1% maks. Warna (APHA) 25 max. Applica ...