Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer

  • Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer

    Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer

    Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer mangrupakeun crosslinked enteng, dispersing gancang, modifikasi rheology sareng kulit pelincir murag sareng kasabaran uyah tinggi kanggo krim sareng lotion, éta tiasa dianggo dina gel gaya cai sareng hidrok alkohol, gel sanitasi tangan, kulit sareng gel perawatan panonpoé. Éta ogé tiasa dianggo dina sadaya jinis emulsi perawatan pribadi kalebet krim, losion, semprot sareng kosmétik warna. Parameter Téknis Key Penampilan Fisik @ 25 ℃ susu, cairan bodas Bau @ 25 ℃ Karakteristik pH ...