Acrylates Copolymer

  • Acrylates Copolymer

    Acrylates Copolymer

    Acrylates Copolymer cair bodas kalayan bau anu khas, éta mangrupikeun pilem anu alus pikeun ngabentuk polimér anu nyandak tahan cai kana produk kosmétik. Parameter Téknis Key Penampilan Fisik @ 25 ky Milky, cairan bodas Bau @ 25 ℃ Karakteristik pH Nilai 4,0 ~ 7,0 Kandungan Padet 28.0 ~ 32.0% Viskositas, Mucilage 6.000 ~ 10.000 mPas Viskositas Garam, Mucilage 400 ~ 1,200 mPas Turbidity, Mucilage 0 ~ 50 NTU Aplikasi: 1) Éta mangrupikeun produk ngagantian anu pangsaéna pikeun produk séri Carbomer pikeun nganggo ...