Polimér akrilik

  • Acrylates Copolymer

    Acrylates Copolymer

    Acrylates Copolymer cair bodas kalayan bau anu khas, éta mangrupikeun pilem anu alus pikeun ngabentuk polimér anu nyandak tahan cai kana produk kosmétik. Parameter Téknis Key Penampilan Fisik @ 25 ky Milky, cairan bodas Bau @ 25 ℃ Karakteristik pH Nilai 4,0 ~ 7,0 Kandungan Padet 28.0 ~ 32.0% Viskositas, Mucilage 6.000 ~ 10.000 mPas Viskositas Garam, Mucilage 400 ~ 1,200 mPas Turbidity, Mucilage 0 ~ 50 NTU Aplikasi: 1) Éta mangrupikeun produk ngagantian anu pangsaéna pikeun produk séri Carbomer pikeun nganggo ...
  • Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer

    Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer

    Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer mangrupakeun crosslinked enteng, dispersing gancang, modifikasi rheology sareng kulit pelincir murag sareng kasabaran uyah tinggi kanggo krim sareng lotion, éta tiasa dianggo dina gel gaya cai sareng hidrok alkohol, gel sanitasi tangan, kulit sareng gel perawatan panonpoé. Éta ogé tiasa dianggo dina sadaya jinis emulsi perawatan pribadi kalebet krim, losion, semprot sareng kosmétik warna. Parameter Téknis Key Penampilan Fisik @ 25 ℃ susu, cairan bodas Bau @ 25 ℃ Karakteristik pH ...
  • Carbomer 940

    Carbomer 940

    Carbomer 940 mangrupikeun polimér polimérilat anu aya hubunganana. Éta mangrupikeun modifier réhisién anu épisién pisan anu tiasa nyayogikeun viskositas tinggi sareng ngabentuk cai hérang atanapi gél hidrok alkohol sareng krim. Sipat karbomer 940 polimér pondok (non-netes) idéal pikeun aplikasi sapertos gel anu jelas, gel hidrolik, krim. Parameter Téknis Key: Penampilan Bubuk Bodas, Bau Gebu Sakedik Acetik Vicosity 0,2% Solusi Netralisir 20,000 ~ 35,000 0,5% Solusi Netralisir 4 ...
  • Carbomer 941

    Carbomer 941

    Carbomber 941 masihan émulsi permanén sareng suspénsi nalika viskositas rendah, bahkan kalayan sistem ionik. Gel anu dihasilkeun sareng polimér ieu ngagaduhan kajelasan anu saé. Éta langkung épisién tibatan Carbomer 934 sareng Carbomer 940 dina konsentrasi lemah sareng sedeng. Aplikasi anu disarankeun kalebet gél anu jelas, gél hidrok alkohol, sareng losion. Parameter Téknis Key: Penampilan Bubuk Bodas, Bau Halus Sedikit Asetik Vicosity 0,05% Solusi Netralisir 700 ~ 3,000 0.2% Solusi Netralisir 2.000 ~ 7.00 ...
  • Carbomer 980

    Carbomer 980

    Carbomer 980 polimér mangrupikeun polimérlasi polimérilat anu nyambung sareng nawiskeun sipat-sipat kinerja anu sami sareng standar industri Carbomer 940, sakapeung pikaresep sabab polimér dina sistem cosolvent. Parameter Téknis: Penampilan Bubuk Bodas, Bau Halus Sedeng Acét Viskositas 0,2% Solusi Netralisir 13,000-30,000 0,5% Solusi Netralisir 40,000 ~ 60,000 Kandungan Cai 2.0% maks. Eusi Padet 98,0% mnt. Logam beurat 10 ppm maks. Résidu pangleyur 0,5% max. Appli ...