Ascorbyl Tetraisopalmitate

  • Ascorbyl Tetraisopalmitate

    Ascorbyl Tetraisopalmitate

    Ascorbyl Tetraisopalmitate, disebut ogé Tetrahexyldecy Ascorbate, éta molekul anu diturunkeun tina vitamin C sareng asam isopalmitic. Épék produkna sami sareng anu ngagaduhan vitamin C, anu paling penting éta tiasa meta salaku antioksidan. Ascorbyl Tetraisopalmitate ngirangan produksi agén pangoksidasi, anu nyumbang kana karuksakan sél saatos kakeunaan UV atanapi bahaya kimia. Prodcut tiasa ngajagi tina karusakan DNA sareng kulit gelap disababkeun ku paparan UV. Sareng, kulit visual appea ...