Biotin

  • Biotin

    Biotin

    Biotin ogé dingaranan D-Biotin, Vitamin H, Vitamin B7, éta bodas atanapi ampir bodas, bubuk kristal atanapi kristal anu teu aya warna, rada leyur dina cai, alkohol, praktis teu leyur dina aséton. Ieu leyur dina larutan éncér tina Alkali Hydroxides. Parameter Téknis Key Penampilan Bodas atanapi bubuk bodas Identipikasi (A, B, C) Sesuai sareng USP Assay 97.5% ~ 100.5% Impurities Impurity Individu: henteu langkung ti 1.0% Total Impurities: henteu langkung ti 2.0% Rotasikeun Husus + 89 ° ~ + 93 ° Resi ...