Carbomer 940

  • Carbomer 940

    Carbomer 940

    Carbomer 940 mangrupikeun polimér polimérilat anu aya hubunganana. Éta mangrupikeun modifier réhisién anu épisién pisan anu tiasa nyayogikeun viskositas tinggi sareng ngabentuk cai hérang atanapi gél hidrok alkohol sareng krim. Sipat karbomer 940 polimér pondok (non-netes) idéal pikeun aplikasi sapertos gel anu jelas, gel hidrolik, krim. Parameter Téknis Key: Penampilan Bubuk Bodas, Bau Gebu Sakedik Acetik Vicosity 0,2% Solusi Netralisir 20,000 ~ 35,000 0,5% Solusi Netralisir 4 ...