Carbomer 941

  • Carbomer 941

    Carbomer 941

    Carbomber 941 masihan émulsi permanén sareng suspénsi nalika viskositas rendah, bahkan kalayan sistem ionik. Gel anu dihasilkeun sareng polimér ieu ngagaduhan kajelasan anu saé. Éta langkung épisién tibatan Carbomer 934 sareng Carbomer 940 dina konsentrasi lemah sareng sedeng. Aplikasi anu disarankeun kalebet gél anu jelas, gél hidrok alkohol, sareng losion. Parameter Téknis Key: Penampilan Bubuk Bodas, Bau Halus Sedikit Asetik Vicosity 0,05% Solusi Netralisir 700 ~ 3,000 0.2% Solusi Netralisir 2.000 ~ 7.00 ...