Carbomer 980

  • Carbomer 980

    Carbomer 980

    Carbomer 980 polimér mangrupikeun polimérlasi polimérilat anu nyambung sareng nawiskeun sipat-sipat kinerja anu sami sareng standar industri Carbomer 940, sakapeung pikaresep sabab polimér dina sistem cosolvent. Parameter Téknis: Penampilan Bubuk Bodas, Bau Halus Sedeng Acét Viskositas 0,2% Solusi Netralisir 13,000-30,000 0,5% Solusi Netralisir 40,000 ~ 60,000 Kandungan Cai 2.0% maks. Eusi Padet 98,0% mnt. Logam beurat 10 ppm maks. Résidu pangleyur 0,5% max. Appli ...