Koénzim Q10

  • Coenzyme Q10

    Koénzim Q10

    Koénzim Q10 kalibet salaku komponén mitokondria dina produksi énergi sél. Éta ogé ngagaduhan pangaruh antioksidan, janten seueur dianggo dina fisiologi, apoték, kosmétik sareng panyalindungan kasihatan. Éta konéng atanapi bubuk kristal konéng hampang, henteu bau, teu raos, gampang leyur dina kloroform, bénzéna sareng karbon tetrachloride; leyur dina aséton, aété, minyak bumi ehter; rada leyur dina étanol; henteu leyur dina cai atanapi métanol. Éta bakal diuraikeun janten zat beureum dina lampu, ...