Copovidone

  • Copovidone

    Copovidone

    Copovidone kalayan jatah 60/40 N-Vinylpyrrolidone ka Vinyl Acetate, leyur dina kaseueuran pelarut organik. Anu aya dina bubuk, Copovidone janten pilem anu sesah, tiasa dicabut cai sareng herang, éta ngagaduhan kasaluyuan anu hadé sareng seueur palastik sareng modifier. Kelarutan saé dina cai, alkohol sareng pelarut organik sanés. Parameter Téknis Key: Penampilan Bodas atanapi konéng bodas bodas atanapi serpihan, Viskositas hygroscopic (Express as K Value) 25.20 ~ 30.24 Kelarutan Bébas leyur dina cai, dina alkohol ...