Crospovidone

  • Crospovidone

    Crospovidone

    Crospovidone mangrupikeun crossped PVP, henteu leyur PVP, éta hibroskopik, leyur dina cai sareng sadaya pelarut umum anu sanés, tapi gancang ngabareuhan dina solutbition cai tanpa gél. digolongkeun kana Crospovidone Type A sareng Type B numutkeun ukuran partikel anu béda. Parameter Téknis Key: Produk Crospovidone Type A Crospovidone Type B Penampilan Bodas atanapi bodas konéng-bodas atanapi serpihan Identipikasi A. Diserep Infrabeureum B. Teu aya warna biru anu berkembang. Ca Suspension kanggo ...