D-Panthenol

  • D -Panthenol

    D -Panthenol

    D-Panthenol mangrupikeun turunan cair kentel tina asam pantoténat sareng parantos dikembangkeun khusus kanggo aplikasi topical. Kacida leyur dina cai, gampang leyur dina alkohol, leyur dina gliserol, rada leyur dina éter, leyur dina minyak nabati, minyak mineral sareng lemak. Parameter Téknis Konci: Idéntifikasi A sasuai ka USP Identipikasi B Patuh kana USP Identipikasi C Patuh kana USP Penampilan Tanpa Warni, Viscous sareng jelas cairan Assay (Dasar Anhidrat) 98.0% ~ 102.0% Speci ...
  • D -Panthenol 75%

    D -Panthenol 75%

    D-Panthenol 75% mangrupikeun turunan cair kentel tina asam pantothenic sareng parantos dikembangkeun khusus kanggo aplikasi topical. Kacida leyur dina cai, gampang leyur dina alkohol, leyur dina gliserol, rada leyur dina éter, leyur dina minyak nabati, minyak mineral sareng lemak . Parameter Téknis Key: Penampilan Tanpa Warna, Viscous sareng jelas cairan Idéntifikasi Réaksi Positif Assay (HPLC) 75.0 ~ 78.5% Cai (Karl Fischer) Henteu langkung ti 0,1% Rotasikeun Optik Husus + 29 ° ~ + 31.5 ° Am ...